Ekip yeniden toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ekip yeniden toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2006 11:58

Ünlü aktörler George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon'ın, daha önce birlikte rol aldıkları “Ocean's 11” ve “Ocean's 12”nin ardından bu kez de serinin 3. filminde yeniden biraraya geliyor. Serinin dağıtımcısı Warner Bros. önceki 2 filmin devamı niteliğinde olacak filmin adı “Ocean's 13” olacak.

Haberin Devamı

Açıklamada, “Syriana” adlı filmdeki rolüyle bu yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını alan ünlü aktör George Clooney'in bir kez daha grubun başkanı Danny Ocean'ı canlandıracağı filmin konusunun bu kez Las Vegas'ta geçeceği ve daha önceki iki filmde olduğu gibi yine Clooney'in ortağı Steven Soderbergh tarafından yönetileceği ifade edildi.

Warner Bros. şirketi, daha önceki 2 filmde yer alan ünlü oyuncu Julia Roberts ile 2. filmdeki Catherine Zeta-Jones'un bu filmde yer almayacaklarını açıklarken, serinin yapımcısı Jerry Weintraub bunun tamamıyla senaryoyla ilgili olduğunu dile getirdi. Weintraub, “Böyle büyük 2 yıldızın yeteneklerini kullanacak bir ortam yok filmde. Her ikisi de bizim iyi arkadaşlarımız, ancak Soderbergh de ben de sırf filmde yer almış olmaları için onlardan bunu isteyemeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Stüdyo, aralarında Don Cheadle, Andy Garcia, Bernie Mac, Carl Reiner ve Elliott Gould'un da bulunduğu ekipteki diğer oyuncuların tamamının filmde yer alacaklarının kesinleştiğini açıklarken, Ellen Barkin'in de ekibe dahil olacağını duyurdu.

Bu yıl Temmuz ayında çekimlerine başlanacağı belirtilen filmin, ancak 2007 yılı yaz aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!