21 Nisan ehliyet sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

21 Nisan ehliyet sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 14:18

Ehliyet sınav soru ve cevaplarının yayınlanmasıyla birlikte sonuç araştırmaları başladı. Yıl içerisinde beş gerçekleştirilen ehliyet sınavlarının ikincisi 21 Nisan Cumartesi günü tamamlanmıştı. Peki ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Ehliyet soruları ve cevapları için beklenti, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasıyla birlikte sona erdi. Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 25 Nisan Çarşamba günü ehliyet soruları ve cevapları duyurusu gerçekleştirildi. Peki, ehliyet soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte, sürücü olmak isteyen vatandaşların araştırdığı ehliyet soruları ve cevapları hakkında bazı bilgiler

Ehliyet sınav soruları ve cevapları için bekleyiş son buldu. K, L, M, N kitapçığı soru ve cevap anahtarı http://odsgm.meb.gov.tr/www/ adresi üzerinden erişime açıldı. 21 Nisan’da Türkiye çapında gerçekleşen ehliyet sınavında trafik ve çevre dersinden 23 soru, ilk yardım dersinden 12 soru, araç tekniği dersinden 9 soru, trafik adabı dersinden ise 9 soru soru olmak üzere toplam 50 soru sorulmuştu. Soru- cevap duyurusu ardından gözler sonuçlara çevrildi.

Haberin Devamı

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ehliyet sonuçları, MEB tarafından ne zaman açıklanacak? MEB’in yayımladığı sınav takvimine göre sınav sonuçları 3 Mayıs 2018 tarihinde açıklanıyor. MEB, sınavların açıklanmasına dair saat açıklaması yapmıyor.

SORU VE CEVAPLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

DİREKSİYON SINAV TARİHLERİ 2018

21 Nisan’da sınava girenler, sonuçları 3 Mayıs 2018 tarihinde öğrenecekler. Kursiyerler en az 70 puan aldıkları taktirde, direksiyon sınavına katılma hakkına sahip oluyor. Direksiyon sınavı ise 12 Mayıs 2018 tarihinde yapılması bekleniliyor.
60 saniyede

 

BAKMADAN GEÇME!