Eğitim kısaları

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2003 14:32

Haberin Devamı

Bilişim olimpiyatları

Bilişim Teknolojileri Organizasyonu 'Bitek-O 2003' ödülleri sahiplerini buldu. İlköğretim ve lise öğrencilerine yönelik organizasyon Sabancı Üniversitesi, Batı Koleji ve Microsoft'un işbirliği ile gerçekleştirildi. ‘Hayalimdeki bilişim’ kategorisinde Mustafa Doğrul, ‘web tasarımı’ kategorisinde Merill Edmands, ‘bilişim teknolojileri’ kategorisinde Alparslan Alkan'ın projeleri birinciliğe layık görüldü.

Omsan Lojistik'ten eğitim

2002 yılında iki milyon dolarlık teknoloji yatırımı gerçekleştiren Omsan Lojistik, kişi başına ortalama 46 saatten toplam sekiz bin 428 saati çalışanlarının eğitimine ayırdı. Şirket, 2003'de eğitim saatini dokuz bin 266'ya çıkarmayı hedefliyor. Şirkette çalışanların bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri iç eğitimlere ağırlık verildi. Bu amaçla platformlar oluşturuldu.

Haberin Devamı

ADS' açık alana çıkıyor

ADS Danışmanlık, doğa sporları aktiviteleri düzenleyen Trango şirketi ile stratejik ortaklığa giderek açık alan (outdoor) eğitimleri vermeye başladı. ADS'nin açık alan eğitimlerini kapsayan programında, farklı fiziksel ve zihinsel zorluk derecelerinde 100 kadar değişik serüven ve aktivite seçeneği var.

Birlikte başaracaklar

Florence Nightingale Grubu, hastalarıyla ilişkilerini daha da güçlendirmek için iletişim teknikleri, müşteri ilişkileri, beden dili konularından oluşan 'Birlikte Başarmak' eğitimlerine devam ediyor. Eğitim, hastalar ile doğrudan ilişkide bulunan tüm hasta danışmanları ve sekreterlerin bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlendi.

Anneler günü yarışması

Profilo, 'Annelerin en iyisi benimkisi!' başlıklı online hikaye yarışması düzenliyor. Annesiyle beraber geçirdiği en güzel, en duygusal ve en eğlenceli anları kaleme alıp, 21 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde www.profilo.com.tr sitesine gönderenler yarışmaya katılma hakkı elde edecekler. Dereceye girenlere ödülleri, 10 Mayıs'ta düzenlenecek törenle verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!