Eğitim kısalar

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısalar
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2003 17:02

Çukurova mezunları
4 Nisan´da buluşuyor

Çukurova Üniversitesi mezunları 4 Nisan Cuma günü Dedeman Oteli´nde düzenlenen Mezunlar Yemeği´nde buluşuyor. Mezunların ´Çukurovalılar´ e-posta grubu inisiyatifinde düzenlenen yemeğe, İstanbul´da yaşayan Çukurova Üniversitesi mezunlarının katılması için çağrı yapıldı. Rezervasyon için fatma.okanQtatko.com

Solution´dan eğitimler
Solution Danışmanlık ve Eğitim, yöneticilere yönelik eğitim seminerleri düzenliyor. Solution, çeşitli şirketlerde 25 yılı aşkın süredir satış pazarlama ve genel müdürlük pozisyonlarında çalışan Aybey Aksu, Arif Türker ve Kemal Kılıçbay tarafından kuruldu. Şirket satış, pazarlama, mağazacılık, tanzim teşhir, beceri geliştirme, açık hava eğitimleri, perakende, müşteri ilişkileri ve yönetim konularında eğitimler veriyor. Kuruma özgü seminerler gerçekleştiriyor. Referansları arasında, Shell, Humanitas, Profilo, Efes Pilsen, Merloni gibi firmalar var.
Bilgi için; 0216 455 00 77, www.solutionconsultancy.com


Mağazacılık eğitimi
Soysal Eğitim ve Danışmanlık, ´biz mağazacıyız´ eğitimi düzenliyor. Gülberk Ertan´ın vereceği eğitim semineri, 8 Nisan´da The Plaza Otel´de düzenleniyor. İnteraktif bir ortamda gerçekleştirilecek eğitimde, alışverişi müşteri için kolay ve eğlenceli hale getirme, müşterinin olumlu deneyim yaşamasını sağlama, kendini profesyonelce ifade etme gibi konular ele alıncak. Bilgi için: 0212 212 99 70

Kütüphane haftası başlıyor
Bu yıl 31 Mart-6 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kütüphane Haftası´nın açılışı, yarın (31 Mart) saat 10.30´da, AKM Büyük Salon´da yapılacak. Hafta boyunca gerçekleştirilecek olan etkinlikler arasında, ´Eğitim Sürecinde Okul Kütüphaneleri ve Okul Kütüphaneciliğinde Son Gelişmeler´ paneli yapılacak. Programda, ´Yapı Kredi Sermet Çifter Araştırma Kütüphanesi Yazmalarını Dijital Ortama Aktarma Uygulaması´ başlıklı konferans, Füruzan ve Hulki Aktunç´un ´Okumak, Anlamak´ üzerine söyleşileri gibi etkinlikler de yer alıyor. Ayrıntılı bilgi için: www.istanbul.kutuphaneci.org.tr

Boğaziçi öğrencileri Avrupa yedincisi
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan ekip, Avrupa Endüstri Mühendisliği ve İşletme Öğrencileri Topluluğu tarafından düzenlenen ´Yönetim ve Mühendislik Bilimleri Yarışması´nda, 60 Avrupa üniversitesi arasında yedinci sırada yer alarak finale yükseldi. Özgür Barut, Tonguç Büyükçoban, Timur Tiryaki ve Can Emre Uysal´dan oluşan ´Kareas´ isimli grup, ´Yılın Endüstri Mühendisliği Öğrencileri Ödülü´nün, 6-13 Nisan tarihleri arasında Almanya´da düzenlenecek olan finaline katılarak Avrupa Şampiyonluğu için yarışacaklar. Gerçek şirket vakaları üzerinde uygulanarak yaratıcı çözüm önerileri getirmek üzerine kurulu olan yarışmada öğrenciler, satış, pazarlama, üreim, finans, lojistik gibi konuların tümünü kapsayan analizler geliştiriyor.

Uğur Dershaneleri´nde yeni şube
Uğur Dershanesi´nin Bursa şubesi 22 Mart´ta açıldı. Bin öğrenci kapasitesili dershanede, ÖSS hazırlık kursları verilecek. Dershanenin seviye belirleme sınavı, 30 Mart´ta yapılacak. Toplantıda bir konuşma yapan Uğur Dershaneleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Türkiye çapında toplam 27 şubede hizmet verdiklerini söyledi.

Dağcı öğrencilerden gösteri
Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü öğrencileri, Rotary Gençlik-Üniversite Konvansiyonu çerçevesinde TÜYAP Beylikdüzü´nde düzenlenen eğitim fuarında, TÜYAP yanında bulunan 150 metre yüksekliğindeki TV anten kulesinden iniş yaptılar. İnşaat Mühendisliği Bölümü´nden Burak Yıldız ile Ökçün Gülmez, altı kişilik ekip ile gösteri yaptı.

Tiyatrolar Günü
Selim Pars Koleji, Dünya Tiyatrolar Günü´nde Haldun Dormen´i konuk etti. 27 Mart´ta okulun konferans salonunda yapılan söyleşi sırasında, öğretmenlerden oluşan tiyatro grubu, Haldun Dormen´in ´Hisseli Harikalar Kumpanyası´ oyunundan bir bölümü sahnelediler.

Bahar günü kutlandı
Yeni Dünya Koleji öğrencileri, baharın gelişini 21 Mart´ta okulun tüm sınıflarında yapılan bahar partisinin yanı sıra, Norveç Huseby Okulu öğrencileri ile internette canlı sohbet ederek kutladılar. Yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini konuşan öğrenciler, farklı kültürlerle kaynaşmayı da öğrendiler.

Acıbadem´den çocuk tiyatrosu
Acıbadem Hastanesi, bilim ve sanatı Tiyatrokare´de buluşturuyor. ´Badem Çocuk´, çocukları sağlık konusunda bilinçlendirmek amacıyla tiyatroya taşındı. Çocukların hastane ve doktor korkularını yenmeleri amacıyla ´Badem Çocuk´ karakteri oluşturuldu. Oyunun süpervizörlüğünü Nedim Saban yapıyor. Oyun, Milli Eğitim Müdürlüğü´nün desteğiyle tiyatro salonu elverişli okullarda sahnelecek.

Infosecure´den eğitim
Infosecure Akademisi, e-güvenlik uzmanları yetiştirmek için çalışmalara başladı. Programda uygulanacak eğitimin içeriği, bilgi ve ağ güvenliği ile ilgili olacak. Şirketin eğitimlerine eleman gönderen kuruluşlar, kendi e-güvenlik ihtiyaçlarına göre eğitim alabiliyor. Şirket, taleplere göre eğitimlere yeni programlar da ekliyor.
Bilgi için; www.infosecurenet.com

Siemens´ten opera yarışması
Siemens Opera Yarışması, 18 Nisan´da başlıyor. Bu yıl beşincisi yapılacak olan yarışma soprano, mezzo soprano, tenor, bariton ve bas ses kategorilerinde gerçekleştirilecek. Adaylar yarışmaya biri klasik, toplam altı opera aryası ile katılabilecek. Yarışmanın birincisine Karlsruhe Operası´nada bir yıllık burs ve Goethe Institute İstanbul´da dört yıllık Almanca kursu ödül olarak verilecek. 1 Ocak 1973 tarihinden itibaren doğan genç sanatçılara açık olan yarışma hakkında www.siemens.com.tr adresinden bilgi alınabiliyor.

Lykia World´den personeline eğitim
Lykia World Tatil Köyü, çalışanlarına yönelik ´Vizyon 2003 Eğitim´ programını tamamladı. Bu şekilde yeni turizm sezonuna hazır hale gelen şirket, eğitimle çalışanlarında takım ruhu ve misafir mutluluğunu geliştirmeyi amaçladı. Eğitim İstanbul Üniversitesi Davranış Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Erdoğan´ın yönetiminde gerçekleştirildi. Seminerlerde çalışanlara misafir mutluluğu ve algısal faktörler, ekip ruhu, iş hukuku, iletişim ve empati konuları anlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!