Eğitim kısalar

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısalar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2002 14:20

Renk Eğitim Semineri
Renksel bilimsel çalışmalar yapan Renk Center yaptığı çalışmalarda rengin psikolojik etkileri, renklerin yaşamdaki yerleri, insan bütünlüğüne etkileri içerikli çalışmalar yapıyor ve seminerler veriyor. Altı nokta körler rehabilitasyon merkezinde gözleri görmeyenlere renk kartları ile rengi hissetme ve yakalama konusunda uygulamalı çalışmalar yapıyor. Bugüne kadar mezun verdiği 130 kişilik kadrosu renksel sektörlerde uzman olarak görev yapıyor. 16. Bölüm Uygulamalı Renk Eğitim Semineri ekim ve kasım aylarında devam ediyor. Bilgi için: 0216 338 59 13.

NLP Eğitimi
Doruk Performans Enstitü´de NLP Eğitimleri başlıyor. Alanında uzman eğitimci ve konuşmacıların katkılarıyla gerçekleştirilecek programlar Practitioner ve Master Practitioner 120´şer saat olarak planlandı. Eğitim sonunda uluslararası sertifikaya sahip NLP Practitioner ve Master Practitioner yetiştirilecek. Programa katılanlar ayrıca NLP Pratisyen Sertifikası alacak. Bilgi için: 0216 386 79 53

Duygular tuvalde
Dünyanın dört bir yanından binlerce duygu renklerle buluştu ve Dyo Resim Yarışması ile tuvallere döküldü. Yarışmaya, Türkiye´nin yanı sıra İsveç, Yunanistan, İtalya ve İsviçre´den toplam 1204 eser katıldı. Ödül almaya hak kazanan eserlerin sahipleri, 22 Ekim günü Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi ve Sergi Salonu´nda yapılacak törende ödüllerini alacak.

Practitioner Eğitimi
´Kişisel Gelişim ve Değişim´ Dergisi´nin Yayın Yönetmeni ve ´Türkiye´den NLP ve Sibernetik Uygulamaları 1´ kitabının yazarı Uluslararası NLP Trainer´ı Tamer Dövücü NLP Practitioner kursu veriyor. Kursun amacı katılımcıların NLP´yi kendi gelişimleri için kullanmayı öğrenmesi. Bilgi için: 0216 345 78 56

Dilokulu.com yenilendi
Yabancı dil öğrenmek için yurtdışı seçeneklerini araştıranların, internet üzerinden anında ayrıntılı bilgilere ulaşabildikleri ´dilokulu.com´ yenilendi. Sitede, tasarımdan içeriğe kadar bir dizi yeniliklerin yanı sıra ilgi çeken standart köşeler yayınlanmaya devam ediyor.

Lykia World´e ödül
Lykia World Çıraklık Okulu ´Turzim Eğitimi´ dalında SKALİTE 2002 ödülünü almaya hak kazandı. SKALİTE Turizm´de Kalite ödülleri, turizm sektöründeki atılımlar, getirilen yenilikler ve sürdürülen kaliteli hizmetler dolayısıyla 1998´den bu yana, sayahat acentası, konaklama ve ulaştırma sektörlerinin üst düzey yöneticilerinden oluşan SKAL International Türkiye tarafından veriliyor. Lykia World ödülünü 17 Ekim gecesi Hilton Convention Center´da düzenlenecek törenle teslim alacak.

Kriz tartışması
´Kriz ve Sonrasında Marka/Ürün Portföyü Yönetimi´ başlıklı tema ile gerçekleştirilecek INFOCUS toplantısında, tüketim alışkanlıklarının ve davranışlarının değişimi, fiyat duyarlılığı gibi bilinenlerin yanı sıra, krizi fırsata dönüştüren ve büyüyen sektör ve markaların stratejileri tartışılacak. Pazar araştırma şirketi ACNielsen tarafından 1 Kasım tarihinde Swissotel´de düzenlenecek olan toplantıda pazarlama dünyasının profesyonel isimleri biraraya gelecek.
bilgi için; www.acnielsen.com/tr

Yöret 30 yaşında
Psikolojik danışmanlık mesleğini tanıma ve geliştirme üzerine çalışmalar yapan Yöret Vakfı, 30´uncu yıldönümünü kutladı. 18 Ekim günü Kabataş Lisesi´nde gerçekleşen kutlama, Vakıf Başkanı Nüket Atalay´ın konuşmasıyla başladı. Gecede, Prof. Dr. Üstün Dökmen, ``Yaşamda ve meslekte başarı için kendinize rehberlik ediyor musunuz?'' isimli bir konuşma yaptı.

Okulöncesi eğitim toplantıları
Milli Eğitim Bakanlığı Okulöncesi Eğitim Genel Müdürlüğü ve Ya-Pa yayınları işbirliği ile yürütülen ``2002-2003 Ders Yılı Ya-Pa Öğretmen Eğitim Programları'' sürüyor. Farklı illerde düzenlenen toplantılarda, Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi eğitimi yaygınlaştırma çalışmaları, okulöncesi programa ilişkin temel ilkeler, etkinliklerin planlanması, yıllık ve günlük planların hazırlanması konuları ele alınıyor. Program kapsamında, 26 Ekim´de Batman´da, 27 Ekim´de ise Diyarbakır´da, Prof. Dr. Ayla Oktay ve Yard. Doç. Dr. Rengin Zembat´ın konuşmacı olarak katılacakları toplantılar gerçekleştirilecek. Ya-Pa Genel Müdürü Turhan Özüduru, haftaiçi günlerde ise, anne-babalara yönelik toplantılar düzenlediklerini, bu toplantılarla, okulöncesi eğitimin yaygınlaşmasını amaçladıklarını belirtti. Toplantılarda şu ana kadar 90 bin anaokulu öğretmenine ulaştıklarını söyleyen Özüduru, ``Toplantıların amaçlarından biri de, anne-babaların, öğretmenlerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarını belirleyerek, alanın uzmanlarıyla kaynaşmayı sağlamak'' dedi. Özüduru, mağazalarda da, anne-babalara uzmanlar tarafından bireysel danışmanlık hizmeti verildiğini belirtti.

´Kule´ yayımda
Koç Üniversitesi´nin, ´Kule´ isimli dergisi, yayın hayatına başladı. Üç ayda bir yayınlanacak olan dergi, üniversitedeki akademik ve sosyal hayattan kesitler içeriyor. Derginin ilk sayısında, Koç Üniversitesi´nin kuruluş hikayesinin yanı sıra, 3 Kasım seçimleri ve AB-Türkiye ilişkilerini ele alan makaleler yer alıyor. Dergiyle, tüm Koç Ailesi´ni birleştirmek, etkili bir haberleşme kaynağı yaratmak ve üniversitenin mesajlarını doğru bir şekilde iletebilmek amaçlanıyor.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!