Eğitim dünyası İnternet’i tartışıyor

Güncelleme Tarihi:

Eğitim dünyası İnternet’i tartışıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2005 11:14

Hisar Eğitim Vakfı Okulları, 10. kuruluş yıldönümünde “İnternet, Dijital Kültür ve Eğitim Konferansı” düzenliyor. Eğitim ve teknoloji dünyasından çok sayıda uzmanı bir araya getirecek olan konferansta, çağdaş ve bilimsel bir eğitim için teknolojiden en verimli şekilde yararlanmanın yolları konuşulacak. 17 Aralık 2005 Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi, Ayhan Şahenk Salonu’nda düzenlenecek olan konferans, 09:00- 15:00 saatleri arasında devam edecek.

Haberin Devamı

09 Aralık 2005, İstanbul; Evrensel eğitim modellerini uygulayan ve eğitim teknolojisindeki son gelişmeleri öğrencilerinin kullanımına sunan Hisar Eğitim Vakfı Okulları, kuruluşunun 10. yılında “İnternet, Dijital Kültür ve Eğitim Konferansı” düzenliyor. H.E.V.’in Türkiye’de çağdaş ve bilimsel eğitim anlayışının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği konferans, eğitim ve teknoloji dünyasından çok sayıda uzmanı bir araya getirecek.

 

“İnternet, Dijital Kültür ve Eğitim Konferansı”,17 Aralık 2005 Cumartesi günü, Boğaziçi Üniversitesi, Ayhan Şahenk Salonu’nda, 09:00- 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Uzmanlar konuşacak

 

Haberin Devamı

İnternet, Dijital Kültür ve Eğitim Konferansı’nda, “Teknoloji ve Çocuklarımız”, “Dünyayı Değiştirebilecek Teknolojiler”, “Teknolojik Gelişmelerin Yaşamımıza Etkileri” gibi konular ele alınacak. Konferansa H.E.V. Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tosun Terzioğlu,H.E.V Okulları Genel Müdürü Ayfer Yeniçağ, Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş.’den Murat Lostar, H.E.V. Okulları’ndan Fulya Sarı, Ercan Cem, Bahadır Yıldız, İbrahim Tolunay; Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ufuk Çağlayan, Dr. Suzan Üsküdarlı, Dr. Haluk Bingöl; Hürriyet Gazetesi Yazarı Yurtsan Atakan ve Prof. Dr. Erdal Atabek katılacaklar.

 

Konferansın sonunda “Toplumu İnternet’te tüketici konumdan üretici konuma nasıl getirebiliriz?” konulu bir de panel düzenlenecek. Panele H.E.V. Okulları’nın bir öğrencisi de katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!