Edepli poster misillemesi

Güncelleme Tarihi:

Edepli poster misillemesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alanya'nın ‘‘Seks kokuyor’’ diye tepki gören karikatürlü tanıtım takvimine alternatif Dubai'den geldi. İkisinde de karikatür var, tercihi siz yapın.

ALTSO ve ALTİD tarafından hazırlatılan 2000 yılı takviminin kapağında yeralan karikatüre eleştiriler devam ederken, Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Işık, Birleşik Arap Emirlikleri Dubai'deki bir uygulamaya dikkat çekti. Işık, Khalees Times Gazetesi'nde karikatürize edilmiş şehir planının yer aldığını, karikatürün hoş ve çarpık olmadığını söyledi.

Olumlu karşılandı

Dubai'nin hamamları, otelleri ve benzeri yerlerini gösteren şehir planının poster büyüklüğünde dağıtıldığını belirten ALKOD Başkanı Işık, bu çalışmanın bir örneğinin de Alanya için hazırlanacağını söyledi. Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve Kaymakam Cengiz Gökçe ile konuyu görüştüğünü belirten Işık, ‘‘Kendileri de postere çok olumlu karşıladılar’’ dedi.

Gökten turist yağsa

Posterin şehrin belirli yerlerine dağıtılıp bazı noktalara asılacağını söyleyen Işık, 1999'da yaşanan kaosun tekrarlanmaması için bütün kamu kurum ve kuruluşlarının seferber olmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!