Ece yabancı dergilerin gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Ece yabancı dergilerin gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Cumhuriyet'in 75'inci yılı kutlamaları çerçevesinde ‘‘Turquie La Belle’’ adlı müzik, dans ve moda topluluğu içinde yer alan defile ekibinden Ece Pirim, Avrupa ülkeleri ve Arap Emirlikleri'nde çok sayıda dergiye kapak oldu. Dışişleri Bakanlığı'nca gerçekleştirilen etkinliklerde, Türkiye'yi temsil eden mankenlerimize geniş yer veren Nuance, Kalam An-Nas, Nısf Eldunia ve Al Ahram Al Arabi dergileri, Ece Pirim'i Türk motifli kıyafetleriyle kapak yaptı. Mısır, Tunus, Fas, Ürdün, İsrail, Umman Sultanlığı, Abudabi, Katar, Bahreyn, Kuveyt, İtalya, İspanya, Kanada, Belçika, Fransa, İsveç, Senegal ve Kamerun'da yayınlanan dergilerde Pirim, Türk kadınını tanıttı.

Ece Pirim, ‘‘Türkiye'yi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Dergilerde hakkımızda çıkan övgü dolu yazılar da çabalarımızın boşa gitmediğini gösteriyor. Avrupa'da ve özellikle Arap ülkelerinde beklediğimizin çok üstünde bir ilgi gördük. Diğer manken arkadaşlarımla birlikte sokakta yürümekte bile zorluk çektik. Gittiğimiz Avrupa ülkelerinde ajanslardan mankenlik teklifleri alırken, Arap ülkelerinde ise, geçtiğimiz her sokakta, girdiğimiz her dükkanda insanlar beni Claudia Shiffer zannederek imza istedi. Benimle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler. Claudia olmadığımı anlatana kadar akla karayı seçtim’’ dedi.

Defilelerde Nilgün Han, Sevilay Öztürk, Fulya Pirim, Esra Tülek, Sibel Özünlü ve Nefise Karatay yer aldı. Sayfalarca röportajların yayınlandığı dergilerde, olgunlaşma enstitülerinin Türk motifli kıyafetlerinden fotoğraflara da yer verildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!