Ebru yine arabulucu

Güncelleme Tarihi:

Ebru yine arabulucu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2002 02:07

Kulis dedikodularına göre İbrahim Kutluay'la Demet Şener, Atina'da büyük bir kavgaya tutuştu. Kavganın nedeni ise Kutluay'ın eski sevgilisi Demet Akalın'ı araması. Bunu öğrenen Demet Şener, çılgına döndü. Şener eşyalarını toplayıp İstanbul'a dönmeyi düşünürken yakın arkadaşı Ebru Şallı imdadına yetişti ve iki sevgiliyi barıştırdı.

Dört yıl büyük aşk yaşadığı Demet Akalın'la ayrıldıktan bir süre sonra manken Demet Şener'le aşk yaşamaya başlayan Türk basketbolunun dünyaca ünlü sporcusu İbrahim Kutluay, bu aşkını Yunanistan'a da taşımıştı. Söylentilere göre 6 aydır birlikte olan milli basketbolcu ile Demet Şener, geçtiğimiz aylarda ayrılma noktasına geldiler. Nedeni ise İbrahim Kutluay'ın eski sevgilisi Demet Akalın'ı sık sık telefonla araması. Yine dedikodulara göre bu durumdan haberdar olan Demet Şener, kıskançlık krizlerine girip Kutluay'la şiddetli bir kavga etti. Bu tartışma sonrasında Kutluay günlerce eve uğramazken ünlü manken de İstanbul'a dönmek üzere eşyalarını toplamaya başladı.

Dedikodulara göre tam bu noktada Şener'in imdanına yakın arkadaşı Ebru Şallı yetişti. Arkadaşının zor günler yaşadığını gören Şallı, soluğu Yunanistan'da aldı. Önce Demet Şener'le konuşan, ardından da İbrahim Kutluay'la dertleşen Ebru Şallı, saatler süren bu konuşmalar sonunda genç çifti barıştırmayı başardı. Ebru Şallı, bir süre önce de Seren Serengil ile Ozan Kaçmaz'ı barıştırmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!