Ebru yasaklarla yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Ebru yasaklarla yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Piyasaya çıkarmaya hazırlandığı yeni albümünün tanıtımı sırasında beyin kanaması geçirerek Florance Nightingale Metropolitan Hastanesi'ne kaldırılan ve iki ameliyat geçiren gören Ebru Gündeş, taburcu oldu.

ARALIK ayının başında aniden hastaneye kaldırılan Ebru Gündeş, 16 günlük tedaviden sonra dün saat 14.00'te taburcu oldu. Hastane girişine kadar tekerlekli sandalyeyle gelen Ebru Gündeş, annesi Müjgan Bilgin, abisi Cengiz Kumartaşlıoğlu ve ameliyatlarını gerçekleştiren doktoru Prof. Dr. Cengiz Kuday ile birlikte gazetecilerin karşısına çıktı. Ebru Gündeş, hastaneye yattığı günden beri kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür edip ‘‘Demek ki dostluklar sonuna kadarmış’’ dedi. Gündeş, başını siyah bir eşarpla kapatırken, yüzünün solgun ve renksiz olduğu, gözünün altında hafif morluklar bulunduğu dikkat çekti. Ebru Gündeş, sağlıklı olduğu göstermek istercesine bir ara tekerlekli sandalyeden kalkarak ayakta konuştu ve basın mensuplarına gülümsedi. Hürriyet'in sorularını cevaplayan ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Cengiz Kuday ise şunları söyledi:

BAŞAĞRISI ÇEKECEK

‘‘Bundan sonraki nekahat dönemi kendisine bağlı. Ameliyetlara bağlı olarak yüzündeki şişmeler gibi bazı fizyolojik bozukluklar kısa sürede geçecektir. Kimsenin onu kızdırmaması lazım. Kendisininin her türlü stresten, kalabalıktan uzak durması gerekiyor. Kesinlikle sigara içmemesini önerdim, hatta yanında bile sigara içilmemesi gerekiyor. Meslek hayatına dönmemesi için hiçbir neden yok ama, bence acele etmese dahi iyi olur. Uzunca bir süre baş ağırıları olacak.’’

Gündeş'in dün taburcu edileceğini öğrenen hayranları ise sabah saatlerinden itibaren hastane kapısı önünden ayrılmadı. Hastaneden çıkışı sırasında fotoğrafını çekmek isteyen gazeteciler ve hayranlarInedeniyle Ebru Gündeş'e polis eskortu eşlik etti.

Bu arada Ebru Gündeş'in hastaneden taburcu edilmeden bir gün önce hastane koridorunda sigara içtiği ya da istediği dedikoduları kulaktan kulağa yayıldı.

Siyah elbiseli ve yorgun

Hastaneden çıkışında siyah renkli elbiseler giyen ve başını da siyah bir tülbentle örten Ebru Gündeş'in bitkin olduğu gözlendi. Gazetecilerin olduğu yere kadar tekerlekli sandalye ile gelen Gündeş, konuşurken ayağa kalktı. Hastaneden çıkışı sırasında hayranları ve fotoğrafını çekmek isteyen gazeteciler nedeniyle izdiham yaşandı. Gazetecilerle görüşmesi izdiham nedeniyle işkence haline gelen Ebru Gündeş, BMW marka bir arabayla evine gitti.

Bunlara asla izin yok

Sinirlenmeyecek.

Kalabalıktan uzak kalacak.

Strese girmeyecek.

Asla sigara içmeyecek, hatta yanında bile sigara içilmeyecek.

Kontrollü, ölçülü bir hayat sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!