Ebru Åžallı dört aylık hamile

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şallı dört aylık hamile
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 16, 2010 09:17

Beş yaşında Beren isimli bir çocukları bulunan Ebru Şallı ve Harun Tan çifti ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. "4 aylık hamileyim ama hiç kilo almadım, düzenli olarak pilatese devam ediyorum." diyen Ebru Şallı bu sabah canlı olarak yayınlanan programında da Pilates dersi verdi.

Haberin Devamı

CANLI YAYINDA BU HAREKETLERÄ° YAPTI - FOTO GALERÄ°

BEREN'E KARDEÅž GELÄ°YOR- Foto-galeri

Åžallı hamileliÄŸi ile ilgili ÅŸunları söyledi: "Ä°kinci ayın içinde hamile olduÄŸumu öğrendim. Ãœzerimde sürekli bir ağırlık vardı, uykum geliyordu. Hamile olduÄŸumdan şüphelenip evde test yaptım ve öğrendim. Bunu ilk olarak Harun’a söyledim. Çok ÅŸaşırdı. Ä°kimiz de bu bebeÄŸi beklemiyorduk. Hamile olduÄŸumu Harun dışında kimseyle paylaÅŸmadım çünkü bebeÄŸi dünyaya getirip getirmemekte kararlı deÄŸildik."Â

Vatan'ın haberine göre Şallı canlı yayını olduğu için ikinci çocuğu düşünmediğini ama sonradan fikrini değiştirdiğini söyledi. Şallı "Harun’la birlikte acaba bebek kalsın mı, kalmasın mı diye düşündük. Sonra Allah verdi aldırmayalım, dünyaya gelsin dedik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şallı yeni bebekle ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Bebek yaz sonunda Eylül gibi dünyaya gelecek. Cinsiyeti bir kaç gün sonra belli olacak. 4 aylık hamileyim ama hiç kilo almadım. Düzenli olarak pilatese devam ediyorum. Haziran ayında hamile pilatesine başlıyorum. Zaten hamile pilatesi DVD’si isteniyordu. Bebek de tam üstüne geldi. Hamile pilatesi DVD’si için karnımın şişmesini bekliyorum.
   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!