Ebru Gündeş’e kardeş geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeş’e kardeş geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 00:00

Konya’da yayınlanan yerel Konya Postası gazetesi, Ebru Gündeş’in annesi Müjgan Bilgin’in 5 aylık hamile olduğunu dün 1'inci sayfadan okurlara duyurdu.

Haberin Devamı

Anne, nasıl doğuracaksın 

Konya Postası gazetesi, ilk sayfadan fotoğraflı olarak verdiği haberde, Müjgan Bilgin’in 5 aylık hamile olduğunu, bebeğe "Hayat" adının verileceğini yazdı. Öte yandan Ebru Gündeş’in kardeşinin olacağını öğrendiğinde “Anne, nasıl doğuracaksın sen bu çocuğu” diye tepki gösterdiği de iddia edildi.

 

Ebru Gündeş’e kardeş geliyor
Ebru Gündeş’e kardeş geliyor

 

 

/images/100/0x0/55ea61aff018fbb8f87c431d
Ultrason görüntüsü de var 

Haberin Devamı

Müjgan Bilgin, gazeteyi iki yıl önce evlendiği Mustafa Ayvazoğlugil'den ayrılacağı yönünde çıkan haberleri yalanlamak için ziyaret etti. Ve ayrılmadıklarını, evliliğin devam ettiğini kanıtlamak için bebeğin ultrason görüntülerini de beraberinde götürdü.

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/55ea61aff018fbb8f87c431f
Doğum yurt dışında olacak 

Eşi ile çok mutlu olduğunu söyleyen Bilgin, "Ben eşimi çok seviyorum. Ömrümün sonuna kadar onunla birlikte olacağım. 30 yıl önce yapılması gereken bu evliliği ben 2 yıl önce gerçekleştirdim. Çok mutluyuz. Bebeğimi yurt dışında doğuracağım ve ona Hayat adınıvereceğim" dedi.

 

Annesiyle görüşmüyor
Ebru Gündeş, annesi Müjgan Bilgin'in Bayrampaşa'da mobilya işiyle uğraştığı öğrenilen Mustafa Avvazoğlugil'le  evlenmesine karşı çıkmıştı. Ünlü sanatçı tüm itirazlarına rağmen bu evlilikten vazgeçmeyen annesi ile nikahtan beri görüşmüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!