Ebru bilmiyor, Türk erkeği balık etli sever...

Güncelleme Tarihi:

Ebru bilmiyor, Türk erkeği balık etli sever...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 12:31

'Şişman kadınlar güzelim demesin' diyerek eleştiri oklarını üzerine toplayan Ebru Şallı'ya şarkıcı Işın Karaca ve manken Senem Kuyucuoğlu da sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Senem Kuyucuoğlu / Foto Galeri

Uzun süre fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Işın Karaca, Ebru Şallı'nın daha sonradan "Kilolu kadınların hepsi benim canlarım. Hepsini çok seviyorum. Onlar benim lokumlarım" diyerek toparlamaya çalıştığı sözlerine ateş püskürdü.

KÜRDAN GİBİ OLMAKTANSA...

Halinden son derece memnun olduğunu söyleyen Karaca, tepkisini şu "iğneli sözlerle" dile getirdi: "Şişmanlara laf atarak gündeme gelen insanlara gülüyorum. Onlar önce kendilerine , hayatlarına baksınlar sonra dönüp laf atsınlar. Halimden son derece memnunum. Türk halkı beni böyle beğendi ve türk erkeği balık etli kadınıs sever. Kürdan gibi olmaktansa balık etli olmayı tercih ederim."

FACEBOOK'TA DİLİNE DOLADI

Ebru Şallı'nın sözlerine tepki gösteren diğer bir isim de 2009 Türkiye ikinci güzeli Senem Kuyucuoğlu oldu. Facebook'taki sayfasına "Ebru Şallı'yı şiddetle ve hiddetle kınıyoruz" yazan Kuyucuoğlu, "Bu rahatsızlığımı herkes bilsin istedim" dedi.

Haberin Devamı

Müjde Ar'ı da kızdırmıştı: Kemik sesleri geliyormuş

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!