e-alışveriş

Güncelleme Tarihi:

e-alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2005 00:00

12 dilde hem okur hem yazar

Bellek kartlarının çeşitliliği arttıkça ve farklı tipte bellek kullanan cihazlar eve girdikçe, veri aktarımı için onca cihazın bağlantı kablosunu saklamak sıkıntı olmaya başlıyor. Sandisk SDDR-89E15 kart okuyucu böyle durumların çözümü için geliştirilmiş bir ürün. Tam 12 farklı taşınabilir bellek çeşidini okuyup yazabilen bu ürün sayesinde, cihazlarınızdan veri aktarmak için sadece bellek kartını çıkarmak yetiyor. Teknosa, 59 YTL.

Uzaylı türkücü sahnede

JBL’in bu ara yaratığa benzeyen tasarımlara sahip kişisel hoparlör setlerine sık rastlıyoruz. Creature serisiyle Darth Vader benzeri bir tasarım izleyen JBL, Encounter ile bildiğimiz anlamda pörtlek gözlü uzun suratlı uzaylı konseptine biraz daha yaklaşmış. Uzay gemisine benzeyen bas güçlendirici ve iki adet yaratık kafasını andıran hoparlöre sahip bu 2.1 ses sistemi, bildik JBL kalitesiyle müziği hissetmenizi sağlıyor. Bimeks, 283 Euro.

Rüzgar artık dert değil

Özellikle açık hava ve şantiye gibi yerlerde bulunan ve sık sık cep telefonuyla konuşmak zorunda kalanların imdadına Plantronics Voyager 510 yetişiyor. Firmanın ürettiği bu Mavidiş bağlantılı kulaklığın en büyük özelliği, beraberinde rüzgar filtresiyle gelmesi. Sünger biçimli bu küçük filtreyi mikrofonun ucuna yerleştirdiğinizde, rüzgarın hışırtısı problem olmaktan çıkıyor. Teknosa, 125 YTL.

Geçmişe özlem duyanlar için

80’lerin ortalarında tanıştığımız 8 bit bilgisayarların en ilgi çekici aksesuarlarından biri, kendilerine has oyun çubuklarıydı. Tam PC devriyle birlikte oyun çubukları da çok değişti derken gözüme Speedlink Competition Pro takıldı. Sadece basit bir kol ve kocaman birkaç düğmeden oluşan cihaz, tanıdık yapısı ve basitliğiyle nostalji severlerin aklını çeliyor. Bimeks, 26 Euro.

Fotoğraf baskısı sevenlere

Canon Pixma serisinden MP500, evde fotoğraf baskısına biraz daha ciddi açıdan yaklaşanları hedef alan bir ürün. Çeşitli boylarda hızlı fotoğraf baskısı alma konusunda yetenekli olan cihaz, aynı zamanda renkli yazıcı olarak bilgisayarınıza iş ortaklığı yapabiliyor. CD ve DVD üzerine doğrudan baskı yapabilme özelliğine de sahip olan ürünün büyük LCD ekranı, özellikle fotoğraf baskısında avantaj sağlıyor. Bimeks, 294 Euro.

Kuyruğu yok becerisi çok

Gayet şık tasarlanmış bir kablosuz optik fare olan Logitech MediaPlay Cordless Mouse, bilgisayarınızı uzaktan kumandalı bir müzik setine dönüştürüyor. Fare üzerine yerleştirilen özel tuşlar sayesinde bilgisayarınızın yanında olmasanız da müziği başlatabiliyor, parça değiştirebiliyor, ses şiddetini kontrol edebiliyorsunuz. Ek özelliklerinden fırsat bulduğu zamanlarda da çok fonksiyonlu bir kablosuz fare olarak hizmet veriyor. Bimeks, 41 dolar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!