Düzce'de trafik kazası: 8 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Düzcede trafik kazası: 8 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2012 15:02

Düzce'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

TEM otoyolu İstanbul istikametinde seyir halindeki İlhan Kartal'ın kullandığı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, Yeşilyayla mevkisinde önündeki Celal Yılmaz yönetimindeki tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, önündeki 2 araca daha çarparak durabildi.

Kazada araç içerisinde sıkışan otomobil sürücüsü Kartal ile araçtaki Yavuz Kartal, İbrahim ve İsmet Kırtıl ile ismi henüz belirlenemeyen bir kişi Sakarya ve Düzce'den gelen ekiplerce sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, polis ve jandarma ekipleri, kazaya ilişkin rapor tuttukları sırada, İstanbul istikametinde ilerleyen Mustafa Ayaş idaresindeki 74 BS 719 plakalı otomobil, dinlenme tesislerine girmeye çalıştığı sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı.
Kazayı gören ekipler ile tesis çalışanları ve çevredekiler, yaralanan sürücü Ayaş ile eşi Fatma Ayaş, Fatma Çetin ve Emine Aktaş'ı araçtan çıkarttı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Söz konusu aracın kaza yapma anı ise dinlenme tesisinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, dinlenme tesisine son anda girmeye çalışan otomobilin bariyerlere çarpması, çarpma anında otomobilden düşen kadın ve diğer kazaya bakan ekiplerin yardıma koşması görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!