Duyunca 'Şermin mi' dediler

Güncelleme Tarihi:

Duyunca Şermin mi dediler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2012 00:00

Önceki akşam televiyonda Taksim Metrosu’nda kendini raylara atan bir kadının haberini gören Kalkan Ailesi “Acaba Şermin mi” diye telefona sarıldı. Şermin’in telefonu kapalıydı ve korktukları başlarına geldi. 39 yaşındaki kızları Şermin intihar etmişti.

Haberin Devamı

TAKSİM Metrosu’nda önceki akşam yaşamına son veren 39 yaşındaki Şermin Kalkan, metronun gelişini gördükten sonra başını raylara koyarak intihar etti. Şermin Kalkan ortaokul mezunuydu. Hiç çalışmamıştı. Annesi Feriha ve babası Abdurrahman Kalkan’la birlikte Eyüp, Düğmeciler Mahallesi’nde oturuyordu. İddialara göre son bir yıldır depresyon tedavisi görüyordu. Önceki gün saat 12.00 sıralarında babası Abdurrahman Kalkan’a dışarı çıkacağını söyledi. Babası da Kemerburgaz’da oturan kız kardeşinin yanına gitmesini teklif etti. Şermin, Taksim’e gideceğini söyledi.

İNTİHAR OLAYINDAN SONRA SEFERLER İPTAL EDİLDİ / FOTO GALERİ 

TAKSİM METROSU'NDA KORKUNÇ ÖLÜM / WEB TV

İstasyonda 30 dakika

Taksim Metro İstasyonu’na saat 17.15’te gelen Şermin, yaklaşık 30 dakika istasyonda oturdu. Metro gelirken önüne atlayarak başını rayların üzerine koydu. Metro vagonları Şermin’i 17 metre sürükledikten sonra durabildi. İntiharın ardından metro istasyonu boşaltıldı. Şermin’in cesedi yaklaşık 3 saat sonra çıkartılarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Akrabalarının anlattığına göre, Şermin’in ailesi televizyon seyrederken Taksim Metrosu’nda bir kişinin intihar ettiği haberini aldı. Kalkan Ailesi, “Acaba Şermin mi” diyerek hemen telefona sarıldı.

Haberin Devamı

Akrabalarını aradılar

Ancak, Şermin’in cep telefonu kapalıydı. Olay yerine yakın olan bir akrabalarından yardım istediler. Ailenin korktuğu başlarına gelmişti. Ölen Şermin Kalkan’dı. Ailesi cesedi hastanenin morgunda teşhis etti. Ceset daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Şermin’in cenazesi  dün toprağa verildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!