Duygu'nun ilk sınavı

Güncelleme Tarihi:

Duygunun ilk sınavı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Şubat ayında kaybettiğimiz Barış Manço'nun ‘‘Mançoloji’’ albümünde yeralan, ‘‘Beyhude Geçti Yıllar’’ adlı parçasına çekilen klipte yeni bir yüz var. Doğukan Manço ile kamera karşısına geçen 16 yaşındaki Duygu Gök, büyük sınav veriyor.

Çamlıca Lisesi öğrencisi olan ve TE Ajans'a bağlı olarak fotomodellik yapan Gök, Alanya'daki çekimlere annesi Seda Gök ile geldi. Yönetmen Erkmen Sağlam'dan tam not alan genç manken, ‘‘bu şansı iyi kullanmak istiyorum.’’ diyor.

Barış Manço klibi

GEÇİRDİĞİ kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Barış Manço'nun ‘‘Beyhude Geçti Yıllar’’ isimli parçasına Alanya'da klip çekildi. Klibin başrolünde ünlü sanatçının oğlu Doğukan Manço oynarken, ona genç manken Duygu Gök eşlik etti. Duygusal sahnelerin yaşandığı klip çekimini Barış Manço'nun eşi Lale Manço da izledi.

1 GÜNDE ÇEKİLDİ

Alanya'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle dolu 8 ayrı mekanda çekilen klip bir günde tamamlandı. Sanatçının eşi Lale Manço, bu kliple oğlu Doğukan'ın babasının misyonunu üstlenmeye çalıştığına dikkat çekerek, ‘‘ Klipte Doğukan, babasının geçtiği yerlerde nostalji yaşayacak ve onun neler düşünmüş olabileceğini hayal edecek’’ dedi.

YALNIZ DOLAŞTI

Çekimler sırasında oldukça durgun olduğu gözlenen Doğukan ise yorum yapmaktan kaçındı. Babasının daha önce bir televizyona ‘‘Dere Tepe Türkiye’’ programını hazırladığı Alanya Kalesi'ni yalnız dolaşmayı tercih eden Doğukan, ‘‘Adam Atacağı’’ olarak bilinen yerden denize taş atıp, dilek tuttu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!