Duruşma salonu kan gölüne döndü

Güncelleme Tarihi:

Duruşma salonu kan gölüne döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 12:29

Ankara 27. Asliye Ceza Mahkemesi duruşma salonunda taraflar arasında kavga meydana geldi. Birbirlerini yaralayan kişilerden birinin ağır yaralı olduğu öğrenildi. Olayda, 6-7 kişinin yaralandığı öğrenildi. Ankara Barosu'na üye bir avukat "Duruşma salonunun içi kan gölü gibiydi" dedi.

Haberin Devamı

HURRİYET.COM.TR'NİN edindiği bilgilere göre olay bu sabah saat 11:10 sıralarında yaşandı. Duruşma için salonda bulunan taraflar arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada bir süre Sonra bıçak ve sopa kullanılamaya başlandı.

YÜZÜ KAN İÇİNDEYDİ
Olayda 5-6 kişi yaralandı. Görgü tanığı bir avukat, yaralılardan birinin yüzünün kanlar içinde kaldığını söyledi.

Duruşma salonu kan gölüne döndü

Olay sonrası, başka bir duruşmaya devam edilirken, delil tespiti için yerlerdeki kanların temizlenmediği anlaşıldı. 

ELİNDE SOPA VARDI
Kavgaya önce güvelik görevlileri daha Sonra polisler müdahale etti. Mahkeme başkanının talimatı ile kavgaya karışan kişiler adliyenin nezarethanesine götürüldü.

Haberin Devamı

Bir görgü tanığı "Polisin götürdüğü ve kavgaya karışan kişilerden birinin elinde 30 santimetre uzunluğunda sopa gördüm" dedi.

MAHKEME BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ
Yaralılar için adliyeye 3-4 ambulans sevk edildi. Konuya yakın bir başka kaynak ise, mahkeme başkanının polislere yönelik "Bu sopalar, silahlar adliyeye nasıl giriyor" şeklinde serzenişte bulunduğunu kaydetti.

Duruşma salonu kan gölüne döndü

SON 24 SAATTE NE OLDU?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!