Dünya kadınlar gününde anlamlı yarışma

Güncelleme Tarihi:

Dünya kadınlar gününde anlamlı yarışma
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2011 00:33

AIRPORTS LADIES Grubu tarafından ve İstanbul Havalimanı Muhabirleri Derneği katkılarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde startı verilen ’Havacılık, Havalimanları ve Kadın’ konulu fotoğraf ve makale yarışması ile sektördeki kadınların havacılık ve havalimanlarına bakış açılarını toplumla paylaşmayı hedefliyor.

Dünya Kadınlar günü olan 8 Mart’ta başlayıp 30 Nisan’da sona erecek olan yarışma Fotoğraf ve Makale dalında olmak üzere iki katagoride gerçekleşecek. İlk katagoride ’Kadın Gözüyle Havacılık’ adlı makale yarışması, ikinci katagoride de ’Kadın Gözüyle Havacılıktan Kareler’ fotoğraf yarışması yer alacak. Yarışmada dereceye giren Fotoğraf ve Makalaler İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yer alan Kültür Sanat Platformu TAV Galeri’de sergilenerek, başarılı eserler Uluslararası platforma taşınacaktır. Yarışmaya katılacak amatör veya profesyonel kadın makale yazarları ve fotoğrafçılar, havacılık sektöründe ve havalimanlarında yaptıkları izlenimleri makale formatında, çektikleri fotoğrafları da JPEG formatında bir CD’ye kopyalayarak, Yarışma Sekretaryası’nın bulunduğu Mineral Medya LTD. ŞTİ Akmaz Çeşme Sokak Mine Apt. No:11 Da:4 Beşiktaş/İstanbul adresine gönderecekler.

ÖDÜL YAĞACAK

Yarışmaya 18 yaşından büyük dileyen bütün kadınlar katılabilecek. Yarışmacılar sekreterya adresine başvuru formuyla birlikte en fazla 1 makale ve 2 kare fotoğraf gönderebilecek. Fotoğraflar eser sahibinin arzu ettiği kadrajda, büyük baskıya uygun olacak şekilde (uzun kenarı en az 45 cm) ve en az 300 dpi çözünürlükte, JPEG formatında olacak. Makaleler de word dosyasına yazılarak CD’ye kopyalanacak. Makale ve fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilecek. Airportladies Com, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği, Atasay Kuyumculuk veTarkim Havacılık desteğiyle düzenlenecek yarışmanın sonucu 8 Mayıs 2011 Pazar günü açıklanacak. Yarışmada dereceye girenlere Tarkim Havacılık tarafından Cessna 172 kokpitinde havadan 1 saat uçuş turu, diğer sponsorlarca da çeşitli ödüller takdim edilecek. Yarışmacılar başvuru şartları hakkında sekretaryanın 0212 258 55 59 veya 0541 202 88 66 no’lu telefonundan ve www.airportsladies.com internet adresinden daha ayrıntılı bilgi alabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!