Dünya Bankası ve NATO’nun gözü, Dünya Göz’e emanet

Güncelleme Tarihi:

Dünya Bankası ve NATO’nun gözü, Dünya Göz’e emanet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2007 00:00

Dünya Göz Hastaneleri Grubu, uluslararası platformda en prestijli sağlık sigortaları arasında yer alan Vandreda İnternational ile anlaşma imzalayıp Dünya Bankası, NATO ve UNICEF çalışanlarının tedavilerini üstlendi.

Merkezi Belçika’da olan ve sigortacılık sektöründe dünya liderleri arasındaki Vandreda İnternational grubu, bünyesinde bir de banka bulunduruyor. NATO, UNICEF ve Dünya Bankası’nın yanı sıra UNO (Birleşmiş Milletler), WFP (Dünya Gıda Programı Örgütü), FAO (Yiyecek Tarım Organizasyonu), İAEA (Uluslararası Atom Enerjisi Birliği) gibi dev organizasyonlar da uzun süredir Vanbreda International’ın sigorta kapsamında yer alıyor.

200 ÜLKE: Yapılan anlaşmanın kendileri kadar Türkiye açısından da büyük bir prestij olduğunu kaydeden Dünya Göz Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu "Vanbreda International, katılımcılarına en iyi hizmeti verebilmek için 200 ülkede 2500’ü aşkın sağlık kuruluşuyla direkt ödeme anlaşmaları düzenlemiş, son olarak planlarına ülkemizin göz sağlığı sektörünün lideri Dünyagöz Grubu ile sözleşme imzalamıştır" dedi.

100 BİN KİŞİ: Şirketin sigorta kapsamında 100 bini aşkın kişi bulunduğunu kaydeden Başkan Eray Kapıcıoğlu "Gerek Türkiye’de gerek dünyanın farklı ülkelerinde bulunan yabancılar, artık Dünyagöz Grubu’nun tüm şubelerinde tedavilerini yaptırabileceklerdir" dedi. Kapıcıoğlu şöyle konuştu: "Vanbreda International, anlaşma yaptığı hastanelerde çok özel kriterler arıyor. Nitekim Amerikan JCI belgesine sahip olmamız bu anlaşmanın gerçekleşmesinde önemli bir etken oldu. Teknolojik alt yapımızın gücü, medikal kadromuzun genişliği, uluslar arası kalite ve yönetim sistemimiz ise bizi öne çıkardı. Her yıl 15 binin üzerinde yabancı hasta grubumuz hastanelerinde göz tedavilerini yaptıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!