Dündar Kılıç öldü, dirildi

Güncelleme Tarihi:

Dündar Kılıç öldü, dirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç, dün sabah Silivri'deki yazlığında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Duran kalbi, masaj yapılarak hastanede çalıştırılan Kılıç'ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Selimpaşa Beldesi, Kıyıkent Mevkii'ndeki yazlık villasında sabah saat 08.00 sıralarında kalp krizi geçiren Dündar Kılıç olduğu yere yığılırken, evde bulunan yakınları hemen ambulans çağırdı. Gözünden uzun süredir rahatsız olan, kızı Uğur Kılıç'ın öldürülmesinden sonra iyice çöken Kılıç, yakındaki Millet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye geldiğinde solunumu ve kalp fonksiyonları durmuş olan Kılıç, kalp masajı yapılarak hayata döndürüldü.

Özel Millet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Abdullah Gündoğan, Kılıç'ın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını kaydetti. Gündoğan, Kılıç'ın solunum destek cihazına bağlandığını ve durumunun çok ciddi olduğunu söyledi. Kılıç'ın tedavisini yürüten Dr. Özlem Eskioğlu, ‘‘Şu anda solunum ve nabzı normal. Ancak hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Cihaza bağlı’’ diye konuştu.

Olayın ardından hastaneye gelen Dündar Kılıç'ın yakınları ve adamları bir güvenlik çemberi oluşturdu. Kılıç'ın yattığı 5. kattaki yoğun bakım odasına görevlilerin dışında kimsenin girmesine izin vermeyen adamları, odanın bulunduğu katta ve hastanenin girişinde de önlem aldı. Gazetecilerin Kılıç'ın yattığı kata çıkmalarına da izin vermeyen adamları, fotoğraf çekilmemesi konusunda da sık sık uyarıda bulundu.

Türkücü Alpay da hastanelik

Silivri, Semizkum'daki yazlığında dün sabah erken saatlerde mide rahatsızlığı geçiren ünlü türkücü Selahattin Alpay da kaldırıldığı Silivri Özel Millet Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Dündar Kılıç ile aynı ünitede tedaviye alınan Alpay, daha sonra durumu düzelince başka bir odaya nakledildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!