Düğünde kaza: Damat komada takılar kayıp

Güncelleme Tarihi:

Düğünde kaza: Damat komada takılar kayıp
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2007 00:00

Denizlispor Başkanı’nın yeğeni, evlendiği gece kendi kullandığı otomobille düğün konvoyunda takla attı. Damat ağır, gelin hafif yaralandı. Otomobildeki 40 bin YTL değerindeki takılar kayboldu.

DENİZLİ’de bir firmada personel ve finansman müdürlüğü yapan Denizli Spor Kulubü Başkanı Ali İpek’in yeğeni Aydın Altıntaş (38), Turkcell Denizli Bölge Müdürlüğü’nde görevli Yeşim Büber’le (26) dün kıyılan nikahın ardından, dayısının villasında yapılan görkemli düğünle evlendi.

Gelinin kemeri bağlıydı

Düğünde sabaha kadar yakınlarıyla eğlenen çift, damat Aydın Altıntaş’ın kullandığı gelin arabasına binerek evlerine gitmek üzere yola çıktı. Ancak gelin arabası, düğün konvoyundaki araçlardan birine sürtünerek takla attı. Emniyet kemeri takmayan Aydın Altıntaş, otomobilin tavanına ve ön camına çarparak ağır yaralandı. Emniyet kemeri takılı olan gelin Yeşim Büber ise kazayı hafif yaralı atlattı. Kafatasında kırıklar olduğu belirlenen Altıntaş, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Diğer aracın sürücüsü Gökhan Bağlan’ın ise sağ ayak bileği kırıldı. Yeni evli çiftin, 40 bin YTL değerindeki takılarının bulunduğu çanta da kazanın ardından kayboldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!