Düğün dönüşü kaza: 24 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Düğün dönüşü kaza: 24 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2006 12:10

Kayseri'de, düğüne gidenleri taşıyan minibüsün otomobille çarpışması sonucu, 22 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kayseride düğünden dönenleri taşıyanları minibüsün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 24 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsünün 110 promil alkollü çıktığı kazada, yaralananlar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Talas Caddesi Kartal Kavşağı'ndaki kaza geceyarısı meydana geldi. Bir yakınlarının düğününden dönenleri taşıyan Hamdi Yanar yönetimindeki 38 FT 555 plakalı minibüs, ışık ihlali sonucu Erdal Tanrıkulu'nun kullandığı 38 PP 687 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs yola devrilirken, otomobil refüje çıkıp sinyalizasyon direğine çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Hamdi Yanar (43), Asiye Yanar (37), Tuncay (40), Mihriban (28), Muhammed (12) ve Elif (10) Bilişik, Elmas (17) ve Songül Çoksarı (43), Merve Tekelek (11), Zahide Çoban (13), Zeynep (15), Merve, Ahmet ve Döndü Beşparmak (35), Hikmet (19), Yusuf ve Ebru Karaman, Şerife Temel, otomobil sürücüsü Erdal Tanrıkulu (35), Sıla (13) ve Figen Tezcan (34), Mustafa Avcılar (40) Yüksel Zehir (37) ve Bekir Hökelek (34) yaralandı.

Haberin Devamı

Yaralılar, ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi acil servislerine kaldırıldı. Yaralılardan, otomobilde bulunan Bekir Hökelek’in durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı açıklandı. Otomobil sürücüsü Erdal Tanrıkulu, 110 promil alkollü çıktı. Kaza ile soruşturma başlatıldı.

Aynı kavşakta minibüs ile otomobilin çarpışması sonrası meydana gelen anan kazayı izlemek isteyen iki otomobilde, maddi hasarlı kazaya neden oldu. 4 aracın aynı anda kaza yapması nedeniyle kavşak, yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Yola saçılan cam ve diğer parçalar, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!