Dua kitapçığı satan gençler bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Dua kitapçığı satan gençler bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2007 17:17

Adana’da ayet ve dua kitapçığı satmak için girdikleri kafeteryada, müşterileri rahatsız ettiği ileri sürülen 25 yaşındaki Aydın Şahin ile aynı yaştaki Selahattin Gülgen bıçakla yaralandı.

Haberin Devamı

Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi’nde devriye gezen polis ekipleri, çeşitli yerlerinden yaralı ve yarı çıplak olan 2 gencin koşarak kendilerine doğru geldiğini fark etti. Yaralı gençleri araçlarına bindirip ambulans isteyen ekipler bu arada olay hakkında da bilgi almaya çalıştı. Ayet ve dua kitapçıkları sattıklarını söyleyen gençler, “Kitapçık satmak için Reşatbey Mahallesi 6 sokakta bulunan bir kafeteryaya girdik. Uzun boylu, 20-25 yaşlarında 2 genç, müşteri olduklarını ve kendilerini rahatsız ettiğimizi söyleyip bize saldırmak istedi. Biz de kendimizi savunmak için karşılık verince, ellerindeki sopalarla vurmaya başladılar. Canımızı kurtarmak için kafeteryadan çıktık ama, bu defa da bıçakladılar” dedi.

Olay yerine çağrılan ambulansta yapılan ilk müdahaleden sonra sol karın ve kolundan yaralı olan Aydın Şahin ile ensesinden bıçaklanan Selahattin Gülgen, Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kafeteryada araştırma yapan polis ekipleri, bıçakla yaralama olayını gerçekleştiren saldırganların kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!