DSK’yı jambon yapmalı

Güncelleme Tarihi:

DSK’yı jambon yapmalı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2013 00:00

ABD’de tecavüz suçlamasıyla yargılandığı davadan tazminat ödeyerek kurtulan ve ülkesi Fransa’da fuhuş şebekesi yönetmekle suçlanan eski IMF Başkanı Dominique Strauss Kahn’a (DSK) bir darbe de eski metresi vurdu.

Haberin Devamı

Evli DSK ile geçen yıl 7 ay süren bir ilişki yaşayan hukukçu ve yazar Marcela Iacub, dün piyasaya çıkan ve adını yarı insan-yarı hayvan bir kahramana âşık olan güzel bir kadının hikâyesini anlatan “Belle et Bete” (Güzel ve Çirkin) masalından alan kitabında sert ifadeler kullandı. DSK’dan isim vermeden “yarı insan-yarı domuz” diye bahseden Iacub, kitapta şöyle diyor:  “Sen benim istismarcım, benim celladımdın. Kendi kendime, ‘Bu adamı mahkemeden mahkemeye süründürmektense, kesip domuz jambonu yapmak daya iyidir’ diyordum. Böylece en azından vergi mükelleflerine masraf olmaz, onları beslerdi.

ANCAK DOMUZ KEYİF ALIR: 

(ABD’nin New York kentindeki Sofitel otelinde) Zavallı Afrikalı göçmen bir kadını sadece kendi büyüklüğünü göstermek için oral sekse zorlamaktan yalnızca bir domuz keyif alırdı. Sen sadece bir domuzdun, hem de domuzların kralı. Seçilsen, Fransa Cumhurbaşkanlığı sarayı Elysee’yi dev bir seks âlemine çevirirdin.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!