Dövmeci sahte içkiden hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Dövmeci sahte içkiden hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 22:53

KADIKÖY’de dövmecilik yapan Güray Tan Mısır (45), geçen pazar günü aniden rahatsızlanarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Mısır, ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedavi altında tutulan Güray Tan Mısır, dün kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mısır’ın kuzeni Umut Küçükokur, “Kadıköy’de apartman dairesinde kaçak içki satan birisinden votka almış. Bu kişiyi Emniyet daha önce de gözaltına almış birkaç defa. Onu içtikten sonra Güray metil alkol zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldı. 3 gün hastanede uyutuldu. Organları iflas ettiği için de kendisini kaybettik. Başkaları da buradan sahte içki almış olabilir. Dikkatli olsunlar” dedi.

İÇKİYİ SATAN TUTUKLANDI
Güray Tan Mısır’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis içkiyi sattığını belirlediği Bayram Çomak’ı gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan Çomak, mahkemece taksirle adam öldürmek suçundan tutuklandı. Kışları İstanbul’da, yazları Antalya’da dövmecilik yapan Mısır, çok sevdiği Antalya Olimpos’ta toprağa verilecek.

BAKMADAN GEÇME!