Dört yeni muhteşem film

Güncelleme Tarihi:

Dört yeni muhteşem film
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 15:18

Bugün vizyona dört yeni muhteşem film girdi. Bu filmleri kaçırmayın.

Haberin Devamı

Abimm

Abimm fragman / Video

Abimm / Foto Galeri

Abimm Gala  / Foto Galeri

Dört yeni muhteşem film

"Abimm...", İstanbul'dan Marmaris'e uzanan, Türkiye'nin güzel yollarında yeşeren bir kardeşlik hikayesi. Çetin, yıllar sonra bulunan kardeşi, aklı eksik de olsa, sahiplenir ve bağrına basar.?Aklı fikri para olmuş Çetin, insan ilişkilerini, aile değerlerini yeniden keşfetmeye ve kendini sorgulamaya başlar...
"Abimm...", filmin başrol oyuncuları Mustafa Üstündağ'a göre komedi, Levent Üzümcü'ye göre dram, Selen Seyven'e göre aşk, Haldun Boysan’a göre aksiyon, Rüçhan Çalışkura göre ise sıcacık bir aile filmi...Film, paraya ve güce tapan insanoğlunun, macera dolu, acıklı güldürüsü. Aksiyon da içeren yapım komedi ve dramı iç içe geçiren sıcak bir aile filmi. İzleyicileri acıklı bir komedi bekliyor.

Haberin Devamı

Yönetmen: Şafak Bal
Senaryo: İlker Akdağlı
Yapımcı: Ergun Mercan
Görüntü yönetmeni: Ertunç Şenkay
Tür: Komedi

Adını Sen Koy

Adını Sen Koy fragman / Video

Adını Sen Koy / Foto galeri

Dört yeni muhteşem film

Yapımcılığını Elizi Film’in üstlendiği “Adını Sen Koy”, müzisyen, yazar kimlikleriyle de tanıdığımız Tuna Kiremitçi’nin ilk uzun metrajlı filmi. Senaryosu da Tuna Kiremetçi'nin imzasını taşıyan filmin konusu şöyle: Can (Ali İl), delice sevdiği Aybige (Melis Birkan) ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz (Cemal Toktaş)’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz’ın Aybige’ye karşı tutumu, şaşılacak kadar soğuktur. En güvendiği arkadaşının bu tavrı, Can’ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige’nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz’ın intihar saplantılı ağabeyi Harun (Ahmet Mümtaz Taylan) çıkagelince, olayların seyri birdenbire değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikâhtan önceki son hafta Aybige, Can ve Ilgaz için hayatlarının sınavına dönüşecektir. ..

Haberin Devamı

Yönetmen: Tuna Kiremitçi
Senaryo: Tuna Kiremitçi
Görüntü yönetmeni: Soykut Turan
Tür: Dram, Romantik

Dönüşüm

Dönüşüm fragman / Video

Dönüşüm / Foto Galeri

Dört yeni muhteşem film

Tüyler ürpertici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Marina de Van’ın son filmi "Dönüşüm" çok ses getiren filmlerden. ?Psikolojik gerilim türünün bildik öğelerinin alışılmadık biçimlerde kullanıldığı filmde bir yazar olan Jeanne, bir fotoğrafın izinden İtalya’ya gidip bir kadının peşine düşer ve yavaş yavaş bu kadına dönüştüğünü fark eder. Filmin başrollerini Monica Bellucci ve Sophie Marceau paylaşıyor.

Yönetmen: Marina de Van
Senaryo: Jacques Akchoti, Marina de Van
Tür: Gerilim, Psikolojik

Haberin Devamı

Zamanın Tozu

Zamanın Tozu fragman / Video

Zamanın Tozu / Foto Galeri

Dört yeni muhteşem film

Büyük sinemacı Theo Angelopoulos’un yıllardır beklenen filmi "Zamanın Tozu". Efsane yönetmen Angelopoulos’un "Ağlayan Çayır"’la başlayan üçlemesinin ikinci filmi, İtalya, Almanya, Rusya, Kazakistan, Kanada ve ABD’de geçen, son elli yılda 20. Yüzyıla damgasını vurmuş olaylara ve sonsuz tarihe doğru bir yolculuğu anlatıyor.

Yönetmen: Theodoros Angelopoulos
Senaryo: Theodoros Angelopoulos, Tonino Guerra
Tür: Dram

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!