Dört yeni film gösterimde

Güncelleme Tarihi:

Dört yeni film gösterimde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2007 08:39

Bruce Willis elde silah geri döndü. İşte haftanın dört yeni filmi ve tüm ayrıntılar.

Haberin Devamı

52 YAŞINDA AMA HALA FORMDA

Die Hard 4.0. (Zor Ölüm 4.0 )
Gösterim tarihi: 29.Haziran.2007
Yönetmen: Len Wiseman
Oyuncular: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q 

Filmin fragmanını izlemek için tıklayın

Beyazperdenin son yıllarda en çok izlenen iddialı serilerinden biri olan Zor Ölüm yine soluk kesii bir macerayla seyirciyle buluşuyor. Len Wiseman'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin baş karakteri John Mc Clane'ı Bruce Willis canlandırıyor.

FİLMİN KONUSU: yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane, eşinden ayrılmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir.

Matt Foster isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu sırada, trafikte sıkışmışken, terörist saldırıların modern bir versiyonuna tanık olur.

Greg Pope tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Bankalararası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale etmelerinin ardından, Amerikan ekonomisi çöküşe geçer.

Dört yeni film gösterimde

Haberin Devamı

McClane yine bütün olayların ortasında kalıvermiştir. Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak yapmak istediklerini, amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir.

Saldırganlar, ülkeyi çökertmek için kusursuza yakın bir plan kurmuşlardır; ancak eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacakları akıllarına gelmemiştir. Tüm ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onları durdurmaları gerekmektedir. 

AŞK DEDİĞİN NEDİR Kİ 

Dört yeni film gösterimde

Haberin Devamı

Scenes of a Sexual Nature (Aşk Manzaraları )
Gösterim tarihi: 29.Haziran.2007
Yönetmen: Ed Blum
Oyuncular: Ewan McGregor , Holly Aird, Eileen Atkins, Hugh Bonneville

 
Yönetmenliğini Ed Blum'un yaptığı aşk,seks ve ihtiyaç üzerine kurulu olan film yedi farklı çiftin ilişkilerini detaylı olarak anlatıyor. Kelimenin tam anlamıyla bir yaz filmi.

FİLMİN KONUSU: Seks ve aşk... Bazıları bir türlü yaşayamaz, bazıları için ihtiyaçtır, bazıları umursamaz, bazıları da satın alır, ama bir şekilde, herkesin hayatında ikisine de yer vardır. Londra'da güneşli bir günde geçen filmde, 7 çiftin seks ve aşk hayatlarının ayrıntılarına tanık oluyoruz

 GERÇEK BİR ÖYKÜDEN

The Great Raid (The Great Raid)
Gösterim tarihi: 29.Haziran.2007
Yönetmen: John Dahl
Oyuncular: Benjamin Bratt, James Franco, Connie Nielsen, Joseph Fiennes 

 
William B. Breuer’in “The Great Raid On Cabanatuan” ve Hampton Sides’in "Ghost Soldier" kitaplarından uyarlanan film, esin kaynağını İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir olaydan alıyor.

Dört yeni film gösterimde

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU: Gerçek hikâyeden yola çıkılarak yapılan film, Amerikan ordusunun en başarılı ve iftihar edilen kurtarma görevini anlatıyor. “The Great Raid”, 1945’te, 2. Dünya Savaşı’nın şiddet ve heyecanının hala sürdüğü günlerde, Teğmen Henry Mucci ve Kaptan Robert Prince kumandasındaki 6. bölüğün, bütün olanaksızlıklara meydan okuyarak, başarılması imkânsız gibi görünen bir kurtarma görevini başarmalarının öyküsü…

6. bölüğün askerleri, düşman sınırlarından 30 mil içeri girerek, esir düşmüş 500 Amerikan askerini, kötülüğüyle ün salmış Cabanatuan Japanese POW kampından cesurca ve kendi hayatlarını hiçe sayarak kurtarıyorlar…
 
ÖLÜM SİZİ ARIYOR

In 3 Tagen Bist Du Tot (3 Gün İçinde Öleceksin )
Gösterim tarihi: 29.Haziran.2007
Yönetmen: Anderas Prochaska
Oyuncular: Sabrina Reiter, Laurence Rupp, Julian Sharp 
Filmin fragmanını izlemek için tıklayın

Yine cep telefonuna gelen bir mesaj,yine ölümün kendilerini beklediğinden habersiz olan gençler. Çoğunlukla televizyon projelerine imza atan Avusturyalı yönetmen Anderas Prochaska ikinci uzun metrajlı filmini nefes kesici bir gerilim üzerine kurmuş.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU: "Üç gün içinde öleceksin!” Nina ve arkadaşları aldıkları bu cep telefonu mesajının aptalca bir şaka olduğunu düşünürler.

Ancak Nina’nın erkek arkadaşı ertesi sabah, ayaklarına beton bir blok bağlı şekilde göle atılmış olarak bulunur. Nina’nın bir başka arkadaşının da vahşi bir saldırıya
uğraması ile gençler hayatlarının tehlikede olduğunu fark ederler.

Nina ve arkadaşları ölüm listesindedir. Peki ama neden? Nina peşlerindeki kana susamış katilin kimliğini açığa çıkaracak bir ipucuna ulaşır. Ancak her geçen an ölümlere bir yenisi eklenmekte ve her geçen cinayet bir öncekinden daha vahşi bir biçimde işlenmektedir. 

İL İL AYRINTILI TÜRKİYE SİNEMA REHBERİ İÇİN TIKLAYIN
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!