Dördüncü katta marka soygunu

Güncelleme Tarihi:

Dördüncü katta marka soygunu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2007 00:00

Akmerkez otoparkının 4’üncü katındaki 4 depo soyuldu. Hırsızlar, güvenlik kamerasının olmadığı kattan, ünlü markalara ait yaklaşık 1 milyon YTL’lik ürün çaldılar.

AKMERKEZ Alışveriş Merkezi’nin otoparkında önceki gün 16.00 ile 17.00 saatleri arasında meydana gelen hırsızlık olayı depolardan mal almaya gelen görevliler tarafından fark edildi. Yapılan inceleme sonucu aralarında Mavi Jeans, Lacoste, Gant ve bir ayakkabı mağazasının bulunduğu 4’üncü kattaki 4 deponun soyulduğu belirlendi. 15 metrekarelik depo olarak kullanılan odalardan çalınan eşyaların toplam değerinin 1 milyon YTL olduğu açıklandı. Alarma geçen polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kapıları kırmışlar

Yapılan incelemeler sonucunda Akmerkez otoparkının 4’üncü katında güvenlik kamerası bulunmadığı ve bu nedenle soyguncuların görüntülenemediği ortaya çıktı.

Bir minibüsle geldikleri belirlenen zanlıların kapı kilitlerini levye ile kırdıktan sonra içeriden aldıkları malları minibüse yükleyerek kaçtıkları belirtildi. Olay yerinde parmak izi incelemesi yapıldı ve malların bulunması için operasyonlar sürüyor.

Polis İz peşinde

Otoparkın 4’üncü katındaki 4 odada bulunan marka ürünleri çalanlar güvenlik kamerası olmadığı için görüntülenemedi. Alışveriş merkezinde yer alan diğer kameralardaki görüntüler incelemeye alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!