Dönüş yolunda 28 ölü var

Güncelleme Tarihi:

Dönüş yolunda 28 ölü var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bayram tatili dönüşünde, tüm uyarılara karşın yollar yine kan gölüne döndü. Çeşitli yerlerde meydana gelen trafik kazalarında 28 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı. Böylece bayram tatili boyunca meydana gelen kazaların bilançosu daha da ağırlaştı. Trafik kurbanlarının sayısı 174'e, yaralananların sayısı da 333'e ulaştı.

DÜNKÜ KAZALAR

AYDIN'dan Muğla'ya giden Hülya Görünüş yönetimindeki 35 CCS 37 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Yalçın'ın kullandığı 48 M 8893 plakalı otomobille, Akçaova köyü yakınında çarpıştı. İsmail Köroğlu yönetimindeki 52 DA 221 plakalı otomobil de, kaza yapan araçlara çarptı. Kazada, Hülya Görünüş (25), Cem Kurt (32), Mehmet Yalçın ve Erdal Yalçın (42) öldü, 5 kişi yaralandı.

ZONGULDAK Mahmut Erkmen'in kullandığı 27 RC 223 plakalı otomobil, Zonguldak'ın Safranbolu İlçesi Bostanbükü Köyü yakınlarında Mustafa Ali Dilmaç yönetimindeki 34 GFB 57 plakalı otomobille çarpıytı. Kazada, Ahmet Erkmen (21), Mustafa Kemal Yüksel (34) ile Raziye Yüksel (56) olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan 5 kişi Karabük ve Safranbolu'daki hastanelere kaldırıldı.

ÇORUM-Ankara karayolunun 40'ncı kilometresinde meydana gelen kazada da Rauf Helvacı yönetimindeki 06 F 7975 plakalı otomobil, hatalı sollama ve aşırı hız nedeniyle uçuruma yuvarlandı. Lütfiye Helvacı olay yerinde, Nurten Helvacı ve Buket Poyraz (4) ise kaldırıldıkları hastanede öldü. Yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor.

YOZGAT'ın Boğazlayan İlçesi yakınlarında da Mustafa Yıldız'ın kullandığı 06 VNB 84 plakalı otomobil, takla attı. Kazada, Yıldız Yıldız (56) ile Şükrü Yıldız (38) yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

IĞDIR-Aralık karayolunda da Fikret Caferov yönetimindeki 76 AC 046 plakalı kamyon, hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen Murat Araslı'nın kullandığı 06 MKR 90 plakalı özel otomobille çarpıştı. Kazada Murat Araslı (25) öldü, Azerbaycan uyruklu İlhame Mustafayev (22) yaralandı.

KONYA'da, İbrahim İyigüloğlu'nun kullandığı 42 HY 722 plakalı kamyonet, Göçü Köyü yakınında, aşırı hız nedeniyle şarampole devrildi. Kazada, Muammer Öz (20) yaşamını yitirdi.

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'ne bağlı Umurbey Beldesi'nde, Ahmet Kılıçarslan (31), kullandığı 17 LA 546 plakalı motorsikletinin devrilmesi sonucu öldü.

MUĞLA-Fethiye karayolunda Salih Karaçay'ın yönetimindeki 48 AR 624 plakalı otomobil, Köyceğiz İlçesi yakınında, devrildi. Kazada 45 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

ELAZIĞ'ın Keban İlçesi'ne bağlı Çeteli Köyünde, Niyazi Şenali yönetimindeki 06 FDR 23 plakalı otomobilin çarptığı Ali Ayhan öldü.

ADANA'da, Mehmet Tamer Gelicioğlu yönetimindeki 33 K 0436 plakalı otomobilun çarptığı kimliği belirlenemeyen 80 yaşlarındaki bir kadın hayatını kaybetti.

KIRIKKALE-Samsun Karayolu'nun 27'nci kilometresinde meydana gelen kazada, Yozgat'tan Ankara'ya giden Davut Boz yönetimindeki 06 ZNY 53 plakalı minibüs, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen Eyüp Yavuz yönetimindeki 60 KD 424 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada, minibüste bulunan Davut Boz (38), Halime Boz (32), Ferhat Boz (10), Merve Boz (8), Raziye Boz (6), Adabiye Boz (3) ve Fatma Molu (41) hayatını kaybetti.

ÇORUM'un Osmancık-Kargı karayolu Yerlice mevkiinde Mustafa Çelik yönetimindeki 34 JGZ 72 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kazada Teslime Bul (21) ile kızı Esra Bul (1) olay yerinde can verdi, 5 kişi de yaralandı.

ANTALYA Bayram nedeniyle Antalya'ya gelen ve Talya Oteli'nde tatilini geçiren Mel ile Den Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Cafe Dante'nin ortaklarından Meriç R. Takımoğlu, dün sabah ‘MERİÇ’ özel plakalı Jaguar marka otomobili ile Antalya çıkışında gübre yüklü bir kamyonla çarpıştı. Meriç Takımoğlu olay yerinde ölürken, eşi Ayşecan Takımoğlu, kamyon sürücü Mustafa Torun ile oğulları Mehmet ve Hüseyin Torun ağır yaralandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!