Dönüş yolculuğunda sona gelindi! İşte trafikte son durum

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 15:25

Dün başlayan yurda dönüş çilesi bugün de devam ederken yola henüz çıkmamış olanlar, trafikteki son durum merak ediliyor. İstanbul yönünde dönüşe geçen tatilcileri taşıyan araçlar, bayramın dördüncü gününde de Kocaeli TEM Otoyolu'nda yer yer yoğunluğa yol açtı. İskelede yaklaşık 2,5 kilometrelik kuyruk oluştu. İşte bayram dönüşü trafik durumu!

Haberin Devamı

Kurban Bayramı’nı fırsat bilip araçlarıyla şehir dışına çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu, bayramın son gününde de devam ediyor. Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesimindeki bazı noktalarda maddi hasarlı kazalar ya da araç arızaları yaşanıyor.

İstanbul yönünde dönüşe geçen tatilcileri taşıyan araçlar, bayramın dördüncü gününde de Kocaeli TEM Otoyolu'nda yer yer yoğunluğa yol açtı. Sabahın erken saatlerinden itibaren etkisini arttıran yoğunluk, özellikle İzmit Bekirdere viyadükleri ile Gültepe Tünelleri arasında etkisini gösteriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğu haritasına göre, saat 10.30 itibariyle İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 4 seviyesinde seyrediyor.

OTOGARDA YOĞUNLUK

Öte yandan Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda da zaman zaman otobüslerin giriş noktasında yoğunluk yaşanıyor. Özel araçların giriş yaptığı bölümde ise uzun araç kuyrukları oluşmuş durumda. Polis de otogarda sıkı önlemler alıyor. Otogarın giriş-çıkışına kontrol noktaları kuruldu. Denetim gerçekleştiren polisler şüpheli gördükleri araçlarda arama yapıyor.

Haberin Devamı

BODRUM KİLİT

Uzun bayram tatili için yurdun çeşitli illerinden Bodrum'a gelenler, cumartesi günü başlattıkları dönüş yolculuğuna bugün de devam etti. Bodrum'un çıkışındaki Kıbrıs Şehitler Caddesi ile Emin Anter Bulvarı ve Yokuşbaşı Mahallesi'nde uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 320 bin otomobilin giriş yaptığı ilçe, geçen 3 güne rağmen boşalamadı. Öğle saatlerinden itibaren kentte başlayan hareketlilik sürüyor. Bodrum Otogarı ile Milas-Bodrum Havalimanı'nda yaşanan hareketlilik ve konulan ek seferler sayesinde sıkıntı görülmedi. Otomobiller, Milas- Bodrum arasındaki 48 kilometrelik karayolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İlçede kalan tatilci ve turistler tatillerini yapmayı sürdürdü.

Dönüş yolculuğunda sona gelindi İşte trafikte son durum


Yandex trafik verilerine göre ise saat 10.30 itibariyle karayollarında son durum şöyle:

Dönüş yolculuğunda sona gelindi İşte trafikte son durum


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!