Dolandırıcının bayılma numarası jandarmaya takıldı

Güncelleme Tarihi:

Dolandırıcının bayılma numarası jandarmaya takıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2009 15:52

BURSA’da şehirlerarası otobüs terminalinde bayılma numarası yapıp, kendilerine yardım etmek isteyenlerin cüzdanı aldıkları iddiasıyla Hayat Karasöğüt (38), Yasemin Karasöğüt (40), Ahizer Karasöğüt ((65) jandarma tarafından yakalandı. Hırsızlık ve dolandırıcılıktan bir çok suç kaydı bulunan şüphelilerin üzerinden, yakalandıkları zaman inandırıcı ifade vermeleri için Eskişehir’e alınmış otobüs bileti çıktı.

Bursa Terminali’nde dün İstanbul’a gitmek isteyen Faik (73) ve Gülten Ecer (69) çifti baygınlık geçiren bir kadına yardım etmek istedi. Bu sırada yaşanan kargaşa sırasında Faik Ecer’in cebinde bulunan 310 lirası çalındı. Olaya tanık olan devriye jandarma ekibi baygınlık numarası yapan Ahizer Karasöğüt ile çiftin cebindeki parayı çalan akrabaları Hayat ve Yasemin Karasöğüt’ü gözaltına aldı. Kendilerine yöneltilen suçlamayı kabul etmeyip “Biz Eskişehir’e gidecektik. Otobüsün saatini bekliyoruz” diyen zanlıların üzerinden, çaldıkları para ve saati geçmiş iki kişilik otobüs bileti çıktı.

Jandarma Terminal Karakolu’nda sorgulaması yapılan Yasemin Karasöğüt’ün 40, Ahizer Karasöğüt’ün 33, Hayat Karasöğüt’ün ise 20 suç kaydı çıktı. İfadeleri alınan zanlılar dolandırıcılık suçundan adliyeye çıkartılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!