Doğuş ve nişanlısını klip güzeli Şelale ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Doğuş ve nişanlısını klip güzeli Şelale ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2001 02:20

Sürpriz bir şekilde nişanlandığı Gülşah Dinçer, genç popçu Doğuş'tan ayrıldı. Nedeni ise, Doğuş'un ‘‘Sevdim’’ şarkısında oynattığı klip güzeli Şelale Çıtak.

Sürpriz bir biçimde nişanlanan Doğuş ile Gülşah Dinçer, yine sürpriz bir biçimde ayrıldı. Nişanlısının bir kadınla ilişkisi olduğunu duyan ve bunu Doğuş'a soran Gülşah Dinçer, kaçamak yanıtlar alınca, birlikte oturdukları evi terk etti. Bu arada Doğuş'un Almanya'da yaşayan ve fotomodellik yapan Şelale Çıtak'la çok yakın ilişkisi olduğu ve onu görmek için geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gittiği öğrenildi. Doğuş'un bir röportajında söylediği ‘‘Yüreğim şelaleler gibi’’ sözleri de bu iddiaları güçlendiriyor. Doğuş ise ayrılık haberlerini yalanlıyor. ‘‘Hayır ayrılmadım. Neden ayrılalım ki, daha yeni nişanlandık. O eşim, her şeyim, meleğim, bir tanem. Çok mutluyum. Herkes bir şey söylüyor’’ diyen Doğuş, nişanlısını çok sevdiğini tekrarladı. Ancak Doğuş'un bu açıklamalarına karşın, nişanlısıyla nişan gününden bu yana yanyana görünmemesi kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

Kıskançlık mı

Doğuş, geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde Emrah Dinçer'in kardeşi Gülşah Dinçer'le nişanlanmıştı. Gülşah Dinçer’in Doğuş’u aşırı biçimde kıskandığı öne sürüldü. Klipte Doğuş ve Şelale samimi görüntüler veriyordu (solda).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!