Doğum gününde kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Doğum gününde kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2010 08:41

İstanbul Kağıthane’de bir markette çalışan 20 yaşındaki Zeynep Barış evine gitmek için karşı yöne geçmek isterken, Hüseyin K. yönetimindeki kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zeynep Barış yapılan tüm müdahalere ramen hayatını kaybetti. Önümüzdeki yaz düğünü olacak olan Zeynep Barış’ın doğum günü olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Markette kasiyerlik yapan 1 aylık nişanlı Zeynep Barış, mesai bitimi evine gitmek için yola çıktı. Trafik ışıklarından karşı yöne geçmek isteyen Zeynep Barış’a, Hüseyin K.’nın yönetimindeki kamyonet hızla çarptı. Ağır yaralı olarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Zeynep Barış yapılan tüm müdahalere ramen hayatını kaybetti. Hüseyin K. kazanın ardından gözaltına alındı.

Hüseyin K. polise verdiği ifadesin ise, "Bir anda önüme çıktı. Frene bastım ancak duramadım. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi. Önümüzdeki yaz düğünü olacağı öğrenilen Zeynep Barış’ın doğum günü olduğunu belirtildi. Görgü tanıkları "Trafik ışıkları kontrollü geçiş sinyali veriyordu" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!