Doğum günü dönüşü yolda zikzak sonları oldu

Güncelleme Tarihi:

Doğum günü dönüşü yolda zikzak sonları oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 01:55

İSTANBUL Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’de okuyan ve aynı zamanda Atatürk Havalimanı’nda bagaj görevlisi olarak çalışan Tugay Güzel (22), 10 Nisan’daki doğum gününü önceki gün gecikmeli olarak kutladı.

Haberin Devamı

Bahçelievler’de oturan Güzel ve mahalle arkadaşı Mert Orhan (21), pazar akşamı kız arkadaşları Semra Selma Tavukçuoğlu ve Gözde Sezer ile buluştu. 4 arkadaş Ortaköy’de eğlendikten sonra saat 03.00 sıralarında evlerine dönmek üzere yola çıktı.
İddiaya göre otomobili kullanan Güzel zikzak yaparak çok hızlı gidiyordu. Haliç Köprüsü’nde bir aracın sağından geçmek isterken, en sağ şeritteki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait temizlik aracına çarptı. Otomobilde yangın çıktı. Arka koltukta oturan Gözde Sezer ve Semra Selma Tavukçuoğlu dışarı çıkarıldı.

DURAN KALBİ ÇALIŞTI

Gözde Sezer’in duran kalbi uzun uğraşlar sonucu yeniden çalıştırıldı. Ön koltukta oturan ve ağır yanıklarla dışarı çıkarılabilen Tugay Güzel ve kuaför Mert Orhan içinse yapılacak bir şey kalmamıştı. Semra Selma Tavukçuoğlu da kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti. Ağır yaralanan Gözde Sezer’in tedavisi sürüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!