Doğu Marmara'da yoğun sis

Güncelleme Tarihi:

Doğu Marmarada yoğun sis
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 11:04

Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de etkili olan sis, uluşımda aksamalara yol açtı.

Haberin Devamı

Sakarya kent merkezi ve yüksek kesimlerde sabah saatlerinde etkisini artıran sis nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Sis nedeniyle kent merkezi, TEM otoyolu, Sabahattin Zaim Bulvarı ve Serdivan ilçesinde görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü.
Trafik ekipleri, bazı kavşak ve noktalarda önlem alarak sürücüleri sis farlarını yakmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sisin öğle saatlerinde etkisini kaybedeceğini belirtti.

DÜZCE

Düzce'de D-100 karayolu ve kent merkezinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü. Gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran sis nedeniyle D-100 karayolunun Soğancı, Doğanlı, Üçköprü ve Süleymanbey mevkilerinde sürücüler ilerlemekte zorlandı. Bölgede, sabah saatlerinde radar denetimi başlatan ekipler, yoğun sis nedeniyle uygulamayı iptal etmek zorunda kaldı.

KOCAELİ

Haberin Devamı

İzmit Körfezi'nde etkili olan sis nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. Kocaeli Liman Başkanlığından alınan bilgiye göre, bölgede etkisini artıran sis, sabah saatlerinde görüş mesafesini 500 metrenin altına düşürdü. İzmit Körfezi'nde etkili olan sis nedeniyle sabah saatlerindeki vapur seferleri geçici olarak durduruldu.Hava koşullarının düzelmesinin ardından iptal edilen seferlerin yeniden başlayacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!