‘Doğru bulmuyoruz’

Güncelleme Tarihi:

‘Doğru bulmuyoruz’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 07:00

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul Kadıköy’deki törende Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mesajı okunurken sırtını dönen CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’le ilgili, “Kadıköy ilçe başkanımızın yaptığını doğru bulmuyoruz’’ dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Seçim barajı yüzde 7’de netleşti’ açıklamasına ilişkin, “Millet seçim barajını değil sandığı bekliyor. Bir iktidar seçim yasalarıyla oynamaya başladıysa siyaseten sonu gelmiştir” dedi. CHP Genel Merkezi’nde MYK toplantısı üzerine açıklama yapan Öztrak özetle şunları söyledi:

(Diyanet’in ‘Atatürksüz’ 30 Ağustos hutbesi) Kadirbilir milletimiz, camilerde Atatürk’e bir Fatiha’yı çok gören bu kafaya, hakkını helal etmez, etmeyecektir.

(Afganistan) Genel Başkanımızın, Mehmetçiğimizi Afganistan’dan çekme talebini dinledi. İyi de oldu. Bu beyler her şeyden vazgeçiyorlar Kabil Havalimanı’nın işletmesinden, bir türlü vazgeçemiyorlar. Hakikaten, Kabil Havalimanı’nı bunlar için bu kadar vazgeçilmez kılan nedir?

Haberin Devamı

(Kılıçdaroğlu’nun ‘KHK’lıları görevlerine iade edeceğim’ açıklaması) Yargı kararı olmadan kararnamelerle işinden edilen, ekmeği elinden alınan herkesi görevine iade edeceğiz. Yeter ki teröre bulaşmamış olsun.

(Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajına sırtını dönen CHP Kadıköy İlçe Başkanı) İlçe başkanımızın yaptığını doğru bulmuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!