Doğan Telekom NALO ile yaşamı kolaylaştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Doğan Telekom NALO ile yaşamı kolaylaştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2006 15:37

TELEKOMÜNİKASYON sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Doğan Telekom, ilki Adana’da yapılan İntel Kanal Konferansları’nda NALO Ses Servisi’ni tanıttı.

Doğan Telekom Bireysel Servisler Müdürü Ayşegül Topoğlu, Ortadoğu ve Afrika’nın en yüksek katılımlı kanal konferansı olan İntel Kanal Konferansları’nda Doğan Telekom’un tüm ürün, hizmet ve yeniliklerini doğrudan bayi ve kanallarla paylaştığını söyledi. Doğan Telekom’un bireylere ve kurumlara yönelik avantajlı telefon görüşmesi seçenekleri sunduğunu anlatan Ayşegül Topoğlu, NALO Ses Servisi ile bilgisayara ihtiyaç duymadan, mevcut telefon cihazıyla internet üzerinden görüşme imkanı sağladığını belirtti. Topoğlu, “NALO’nun çok önemli dört özelliği bulunuyor.

En önemli özelliği kullanıcının mevcut telefonunu kullanmaya devam etmesi. İki NALO kullanıcısı kendi arasında sınırsız ve bedava görüşebiliyor. Bilgisayar sadece modemini veya ses adaptörünü kurarken kullanılıyor. Kullanıcılar kendi aralarında yapacakları bedava görüşmeler dışında, şehirlerarası milletlerarası ve cep telefonlarına doğru yapacağı aramalarda da yüzde 85’i aşan oranlarda tarife avantalarına sahip oluyor” dedi.

‘İNTEL CORE 2 DUO’ TANITILDI

Sektörün en son yeniliklerinin vitrine çıktığı Adana Hiltonsa’daki konferansa katılan yaklaşık 500 davetli, canlı performans dans gösterileri ve futbol maçlarından en güzel gollerin ekrana yansıtılmasıyla keyifli anlar yaşadı. Konferansta İntel Kanal Pazarlama Müdürü Timur Tiryaki, İntel’in en yeni işlemcisi İntel Core 2 Duo’yu tanıttı.

Timur Tiryaki, “Yeni lanse ettiğimiz İntel Core 2 Duo işlemcimiz bizim için çok heyecan verici bir ürün. Çünkü Pentium zamanından beri yaptığımız ve lanse ettiğimiz en büyük performans sıçramasını getirdi. İntel Core 2 Duo, 3 kat daha yüksek performans artışıyla insanların daha hızlı bağlanmasını, müzikleri daha kaliteli dinlemelerini ve aynı anda birden fazla işi çok hızlı yapmalarını sağlayacak. Az enerji tüketerek kullanıcıların daha düşük elektrik faturası ödemelerini sağlayacak” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!