Doğan futbolcu izleyecek

Güncelleme Tarihi:

Doğan futbolcu izleyecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan Delmenhorst kentindeki turnuvada futbolcu izleyecek.

ALMANYA’nın Delmenhorst kentine geçen Temmuz ayında gelen ve kentin en güçlü Türk takımlarından birisi olan Hürriyetspor’la özel bir maç yapan Küba Milli Takımı, 4 Ocak tarihinde tekrar Delmenhorst’a geliyor.

Haberin Devamı

Hürriyetspor tarafından organize edilen "Norbert Haas Cup 2007" turnuvasına katılacak olan Küba Milli Takımının kente tam kadro olarak geleceği açıklandı.

Turnuvaya, Küba Milli Takımının yanı sıra Hürriyetspor, Delmenhorst karması, Tur Abdin, FC Oberneuland, VfB Oldenburg, Tus Heidkrug ve Eintracht Delmenhorst takımları katılacak.

Turnuvayı organize eden Hürriyetspor Kulüp Başkanı Metin Kalabalık ile FDP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Kalmış, turnuvayı Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’nın da izleyeceğini söylediler. Ligde tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan Karadeniz ekibinin teknik direktörünün yaz ayında Almanya’da yapılan Dünya Futbol Şampiyonası katılması bir gol averajla kaçıran ve kadrosunda çok iyi genç futbolcular bulunan Küba Milli Takımındaki oyuncuları yakından tanımak için Delmenhorst’ta geleceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!