Dizide düşman gerçek hayatta dost

Güncelleme Tarihi:

Dizide düşman gerçek hayatta dost
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2011 16:47

Genç oyuncular Onur Özaydın ve Ahmet Varlı, Kanal D'nin sevilen dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de sağ-sol kavgası nedeniyle birbirlerine düşman iki karakteri canlandırmalarına rağmen, gerçek hayatta kurdukları tiyatro için omuz omuza mücadele veriyor.

Haberin Devamı

DİZİDE İKİ DÜŞMANI CANLANDIRIYORLAR 

An itibarıyla 1967 yılında geçen dizide sol görüşlü üniversite öğrencisi Ahmet'in yoldaşı Cengiz'i canlandıran Özaydın ile sağ görüşlü öğrencilerin lideri Resul'un dava arkadaşı İlhan'ı oynayan Varlı, 2009 yılında "Tiyatroperest" isimli bir tiyatro kurdu.

Genç oyuncular, yaklaşık 1.5 yıldan bu yana “Hayvanat Bahçesi Masalı” adlı oyunda da aynı sahneyi paylaşıyor.

10. Lions Tiyatro Ödülleri Umut Veren Yeni Tiyatro Grubu ve 2010 Afife Jale Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü sahibi olan iki kişilik oyun, yarın saat 20:30'da Duru Tiyatrosu'nda bir kez daha seyirciyle buluşuyor.

Dilin ve iletişimin çöküşü çerçevesinde yalnızlığın, kapana kısılmışlığın, hayatın saçmalığının yanında hayata anlam katma çabasının anlatıldığı; yaşam ve ölüm arasındaki karşıtlığı, toplum dışına itilmiş bireyle toplumun değerler sisteminin karşılaşmasını sunan oyunun yazarı Edward Albee, yönetmeni ise Ömer Akgüllü.

   

             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!