Diyarbakır'da biber gazlı müdahale

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakırda biber gazlı müdahale
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 20:16

Diyarbakır'da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il binası önünde kutlama yapmak için toplanan ve yolları kapatan bir gruba, polis gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Gerginlik çıkınca başlayan olaylar sırasında silah sesleri de duyuldu ve 1 kişi kurşunla yaralandı. Şanlıurfa'da da yolda yürüyen bir kişi kurşunla kolundan yaralandı.

Haberin Devamı

Diyarbakır'da bazı partililer saat 20.30 sıralarında DBP binası önünde toplanarak, yaktıkları ateşlerle yolları kapattı. Polis bu gruba, dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Grubun dağılmayarak taşlı saldırıda bulunması üzerine polis gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Olaylar sırasında silah sesleri de duyulurken yaralanan, 18 yaşından küçük bir kişi ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına aldı. DBP binası önü ve çevresinde polis ile toplananlar arasında olaylar yer yer devam ediyor.


Diyarbakırda biber gazlı müdahale



SİVEREK’ TE SİLAHLI KUTLAMA: 1 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde de seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok noktadan silah sesleri duyuldu. Dakikalarca ateşlenen silahlardan çıkan bir kurşun ise yolda yürüyen bir kişinin koluna isabet ederek yaralanmasına yol açtı.

Siverek'te bugün yapılan seçimlerin ardından sonuçların açıklanmasının ardından ilçenin birçok noktasından silah sesleri duyuldu. Uzun süre silah seslerinin yükseldiği ilçede polis, geniş güvenlik önlemi aldı. Silahların ateşlendiği sırada Güney Mahallesi'nde yürüyerek evine giden İsmail Yılan isimli kişinin koluna tabanca kurşunu isabet etti. Maganda kurşunu ile yaralanan Yılan, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, tedavisine başlanan ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Yılan'ı yaralayan kişinin bulunması için çalışma başlattı


 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!