Dış temasta Uludure ayrıntısı

Güncelleme Tarihi:

Dış temasta Uludure ayrıntısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2013 18:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugününü yabancı temaslara ayırdı. Kılıçdaroğlu'nun NESA Başkanı Emekli Büyükelçi James A. Laracco ile yaptığı görüşmenin içeriği hakkında bir açıklama yapılmadı ancak sehpanın üzerindeki "Uludere" dosyası dikkat çekti.

Haberin Devamı

Önce Almanya Baden Württemberg Eyaleti Maliye ve Ekonomi Bakanı, Başbakan Yardımcısı Nils Schmid başkanlığındaki Alman heyeti ile biraraya geldi.
CHP tarafından yapılan açıklamada, Alman Bakan ile Almanya- Türkiye ilişkilerinin ekonomik ve siyasi boyutu ile, AB – Türkiye ilişkileri ve güncel gelişmeler değerlendirildiği bildirildi.

GÖRÜŞMELERDEN KARELER
 
İKİNCİ GÖRÜŞMEDE NE KONUŞULDU?
 
CHP Lideri ardından ABD düşünce kuruluşlarından Near East South Asia Center for Strategic Studies (NESA)’nın Başkanı Emekli Büyükelçi James A. Laracco'yu kabul etti. CHP bu kabul için de açıklama yaptı. Hatta açıklamaya görüşmeye ilişkin bir de fotoğraf eklendi.

/images/100/0x0/55ea6071f018fbb8f87bf550

Haberin Devamı

Ancak CHP basın biriminin ilgili açıklamasında, Kılıçdaroğlu'nun Amerikalı think tank başkanıyla görüşmesinin içeriğine ilişkin bilgi yoktu.
Herkes Kılıçdaroğlu ile Laracco ne konuştuyu araştırırken, imdada görüşmeye ilişkin fotoğraf yetişti; Görüşme için konuklarını kabul ettiği yere geçen CHP Lideri'nin önünde, Uludere dosyası duruyordu. Görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcısı emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu da katıldı.

Dış temasta Uludure ayrıntısı
Kılıçdaroğlu'nun önündeki dosyalardan biri Uludere hakkındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!