Dima Bilan

Güncelleme Tarihi:

Dima Bilan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2014 14:30

Dünyaca ünlü Rus pop sanatçısı Dima Bilan, 28 Şubat'ta TİM Show Center'da...

Haberin Devamı

Eurovision Şarkı Yarışması'nda seslendirdiği "Believe" isimli parçasıyla tanınan Rus megastar Dima Bilan, muhteşem şarkılarıyla 28 Şubat'ta TİM Show Center'da...

Dünyaca ünlü Rus pop sanatçısı Dima Bilan, TIM Show Center'da vereceği konserle ilk defa İstanbullu hayranlarının karşısına çıkıyor. Dima konserde İngilizce ve Rusça şarkılardan oluşan zengin repertuarını seslendirecek.

Ünlü sanatçı bu konserde her zamanki gibi yine mega-profesyonel olacak, yine sadece canlı performansıyla ve yine sadece en iyisini sunacak. Rus megastar, müzik endüstrisinin en yüksek standartlarını vaadediyor.

Dima Bilan, dünya çapındaki ününü 2008 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda seslendirdiği "Believe" isimli şarkısının muhteşem zaferiyle elde etti. Böylece Rusya, ilk defa Dima Bilan sayesinde Eurovision'a ev sahipliği yapmaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Dima Bilan'ın birlikte çalıştığı ünlü sanatçılar arasında Nelly Furtado, Timbaland, Anastasia, Danja, Ryan Tedder, Edvin Marton ve Evgeny Pluşenko yer almaktadır.

Sanatçı, 2008 yılında kazandığı birincilik dışında da birçok ödül kazandı ve kazanmaya devam ediyor.

Başarıları:
MTV Avrupa Müzik Ödülü
2006 Eurovision İkinciliği
MTV RMA - "Bu ödülü en çok kazanan sanatçı"
Muz-TV – "En iyi erkek şarkıcı"
Altın Gramafon

28 Şubat 2014 20:00
Türker İnanoğlu Show Center, İstanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!