Dilenciler zabıta aracından sır oldu

Güncelleme Tarihi:

Dilenciler zabıta aracından sır oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2008 12:56

Sivas'ta 2'si kadın 3 dilenciyi yakalayarak zabıta aracındaki özel bölmeye koyan zabıta ekipleri, zabıta merkezine vardıklarında 2 kadın dilencinin araçta olmadığını görünce şaşkınlık yaşadı.

Haberin Devamı

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde dilencilik yapan kişilere yönelik olarak operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında özellikle camilerde ve cami yakınlarındaki bölgelerde arama yapan ekipler, dilendikleri belirlenen biri kucağında çocuk olan 2 kadın ile koltuk değneğiyle yürüyen engelli kişiyi yakaladı.

Bu kişileri zabıta aracının arkasındaki camında kafes olan özel bölmeye koyan ekipler, bir süre daha kentte dolaştıktan sonra zabıta merkezine gitti.

Araçtan inerek aracın arka kısmındaki özel bölmeyi açan ekipler, engelli dilenci haricindeki diğer 2 kadın dilencinin ve çocuğun araçta olmadığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Dilencilerin kırmızı ışıkta beklerken araçtan kaçmış olabileceğini tahmin eden ekipler, daha sonra kaçan dilenciler ile diğer başka dilencileri yakalamak için operasyona devam etti.

Haberin Devamı

Aracın arkasından kaçan dilenciler henüz bulunamazken operasyon kapsamında yakalanarak zabıta müdürlüğüne götürülen dilenciler hakkında yasal işlem yapılacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!