Dilenci kadınlar yer kavgası yüzünden birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Dilenci kadınlar yer kavgası yüzünden birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2006 13:13

Erzurum Numune Hastanesi Acil Servis girişinde, yer yüzünden iki dilenci kadın arasında çıkan tartışma, tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Yoldan geçen erkeklerin güçlükle ayırabildiği kavgada, dilenci kadınlardan birine ait kundaktaki bebek, arbede sırasında az daha ezilecekti.

Hastaneye giden vatandaşların gözleri önünde yaşanan boğuşma olayı dün öğle saatlerinde meydana geldi. Birbirlerine ağır hakaret ve küfürler savuran kadınlar, bir anda boğuşmaya başladı. Birbirlerini yere yatıran ve yumruk vuran kadınlardan birinin kucağındaki bebek, arada kaldı. Vatandaşlar bebeği alarak zarar görmesini engelledi.

Birbirlerine hakaret etmeye devam eden kadınlar, çevreden geçen erkekler tarafından güçlükle ayrıldı. Çevreye saçılan ekmek, meyve suyu ve bozuk paralarını toplayan kadınların kavgası, bebeği olan kadının dilenmek için oturduğu mekanı terk etmesi üzerine son buldu.

Olay yerini terk eden çocuklu dilencinin yerine oturan diğer kadın, “Burası benim mekanım. Bu güzelim yeri sana bırakacağımı mı sandın” dedi.

Dilencilerin rant kavgasına tanık olan vatandaşlar ise, “Kucağında bebek olan dilenci burada oturuyordu. Diğer kadın gelip ona buradan kalkmasını söyledi. O da, ‘Babanın yeri mi’ diye cevap verince aralarında kavga çıktı. Kadınları güçlükle ayırdık” diye konuştular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!