Dilan Polat’ın mal varlığına el koyulan eski ortağı Nez Demir isyan etti: Arkadaş kurbanıyım

Güncelleme Tarihi:

Dilan Polat’ın mal varlığına el koyulan eski ortağı Nez Demir isyan etti: Arkadaş kurbanıyım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 07:00

Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.

Haberin Devamı

Dilan Polat ve Engin Polat ile ailesi hakkında başlatılan kara para aklama ve vergi kaçakçılığı soruşturmasına, Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir’in de dahil edildiği ortaya çıktı. Dilan Polat gibi kendi ismini taşıyan Nez Demir Güzellik Merkezi’nin sahibi olan Nez Demir’in de tüm mallarına el koyuldu ve hakkında yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

‘YETKİLİLERDEN RİCA EDİYORUM’

Sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak, Dilan Polat’la 3 yıl önce kısa süreli ortaklık yaptığını anlatan Nez Demir, şunları söyledi: “Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum... Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!