Devre arası fuhuş

Güncelleme Tarihi:

Devre arası fuhuş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2013 00:00

‘VIP’ fuhuş çetesi çökertildi. Müşterileri Antalya’da kamp yapan futbolcular olan çetenin, Rusya’dan bakıcı olma vaadiyle Türkiye’ye gelen kadınlara fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ANTALYA’da VIP fuhuş hizmeti veren çeteden haberdar olan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aylar önce takip başlattı. Gerekli belgelere ulaşan ekipler önceki sabah Antalya, İstanbul, Alanya ve Eskişehir’de eşzamanlı operasyon düzenledi. Örgüt elebaşı O.K.Ş. ile birlikte çete üyeleri M.A., Ö.D., T.A., Ö.Ş. ve E.A. ile örgüte yurtdışından kadın temin ettiği belirtilen Moldova uyruklu A.A. ve N.G. gözaltına alındı.

İŞADAMI, BÜROKRAT,  FUTBOLCU

İşadamı, bürokrat ve futbolcularla temas halinde olduğu öne sürülen örgütün, devre arası kampı için Antalya’ya gelen bir spor kulübünün 3 futbolcusuyla da Faslı kadınlar aracılığıyla temas kurduğu belirlendi. Örgütün müşterileri arasında vergi rekortmeni ve otel zinciri sahibi bir işadamının da bulunduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

RUS KADINLARA BAKICI TUZAĞI

Örgütün zorla fuhuş yaptırdığı yabancı uyruklu kadınları ise Rusya’daki bir internet sitesi üzerinden bulduğu, ‘bakıcılık’ ve ‘rehberlik’ vaadiyle Antalya’ya getirip fuhuşa zorladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!