Devlet Bahçeli: İhanet

Güncelleme Tarihi:

Devlet Bahçeli: İhanet
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 02:14

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çözüm sürecinde anlaşmaya varılan 10 maddelik mutabakat metnine tepki göstererek, “İmralı canisinin hazırladığı, Kandil’deki terör şeflerinin onay verdiği 10 maddelik ihanet belgesi pişkince, ahlaksızca ilan edilmiştir. Dolmabahçe Sarayı 100 yıl önce bile böyle bir kepazeliğe şahit olmamıştır” dedi.

Haberin Devamı

Partisinin iki gün süren il başkanları toplantısının kapanışında konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

MİLLİ MÜCADELE ŞARTLARI

“Bugünkü Türkiye’yle 1919’lu yılların Türkiye’si neredeyse birebir örtüşmektedir. Bugün Türkiye’yi, vatanını satmış, devletini zayıflatmış, bayrağını indirmiş, milletini bölmeye azmetmiş bir sefiller grubu idare etmektedir. Bugün yeniden milli mücadele şartları oluşmak üzeredir. Dünyanın en büyük Türk kentinde PKK’nın mesajları, bölücülüğün yol haritası gururla duyurulmuştur. AKP’ye oy veren kardeşlerim; bir umuttur diyerek desteklediğiniz parti PKK’ya beyaz bayrak çekti, görmeyecek misiniz? Dolmabahçe’de Türkiye’nin başı öne eğilmiştir. Dolmabahçe’de bölücü terör fermanını yayımlamıştır.

İHANET VE SUÇ ORTAKLIĞI

Terör suçlusu bir katilin 10 maddelik ihanet metni, tarihi bir karar süreci eşiği olarak nasıl yorumlanmakta, nasıl hazmedilmektedir? Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakan Yardımcısı, İçişleri Bakanı, AKP’nin bir grup başkanvekili ve bir kurumun Müsteşarı, PKK’nın maskarası haline gelmeyi izzet-i nefislerine nasıl sindirebilmişlerdir? AKP, Dolmabahçe’de PKK’nın mesajlarına şüphesiz ki ortak olmuş, onay vermiş, Kandil denetim ve yazımından geçen talep listesini makul bulmuştur. Demek ki PKK’nın siyasete taşınmasına, genel affa, caninin serbest kalmasına AKP evet demiştir. PKK’nın silah bırakacağını iddia etmek, bu yolla milleti avutup oyalamak tamiri imkansız bir şuursuzluktur. PKK’dan kongre toplayıp karar almasını ummak, buna da payanda olmak saflık değilse ihanet ve suç ortaklığıdır.
PKK, Türkiye’den toprak almadan silah bırakmayacaktır. Aksini iddia eden varsa ya şerefi yoktur ya da aklını ve mantığını haczettirmiş bir sefildir. Öcalan’ın 10 maddelik ihanet metni Türkiye’nin mezarını kazmak, üniter milli devletin ve bin yıllık millet varlığının mahvı demektir. AKP artık hem HDP, hem de PKK’dır. Erdoğan ve Davutoğlu iflas etmiş, omurgasını kaybetmiş, tükenmiş iki müflis ve bölücü şahsiyet olarak PKK’nın kanlı tarihindeki yerlerini almışlar, layığını bulmuşlardır.

Haberin Devamı

ERDOĞAN’A SUÇÜSTÜ

Haberin Devamı

Erdoğan, PKK ve HDP’yi ima edip; ‘12 yılda ne istendi de hükümet vermedi’ diyerek suçüstü basılmış, bir de Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir. Erdoğan PKK’nın isteklerinin harfiyen karşılandığını itiraf etmiştir. Bu nasıl bir insan, nasıl bir Cumhurbaşkanıdır? Ve bu sözler bir Cumhurbaşkanı için vatana ihanet suçunun sübut bulmasının yanında kabul ve tasdikinden başka bir şey değildir.”

ÖZEL VE ÖZKÖK’E: NEDİR SİZİ KORKUTAN

AKP’nin Özel Paşa’sına eleştirilerimizden alınarak bize laf yetiştirmeye çalışan ve kasaptaki ete soğan doğramayan emekli Paşa (Hilmi Özkök), acaba sen milletin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz edecek cesareti gösterecek misin? PKK dururken, bölücülük alıp başını yürümüşken, MHP’ye çatan, fakat yüzlerce silah arkadaşlarının demir parmaklıkların arkasına koyulmasına çıtını bile çıkaramayan zevat, sorarım sizlere, suskunluğu sürdürecek misiniz? Nedir sizleri korkutan? Genelkurmay başkanlarına terörist suçlaması yöneltilirken anında kaybolan, bizim haklı sorularımız karşısında afallayan ve Saray talimatlı açıklamalar yapan omzu yıldız kümesi olan ‘özel’ insanlar, AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!