Deterjan fabrikasında patlama: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Deterjan fabrikasında patlama: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 17:03

ANTALYA'nın Kepez İlçesi Varsak Mahallesi'nde deterjan fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.

Haberin Devamı

Ramazan Kartal'a ait deterjan üretilen Elit Kimya Tesisleri'nde saat 15.30 sıralarında, vanasında delik bulunan asit tankı henüz bilinmeyen nedenle infilak etti. Patlamada işyerinde çalışan 25 yaşındaki Emre Sungur, 34 yaşındaki Bayram Yuvarlak ve aynı yaştaki Hasan Çelik yaralandı.

İlk müdahaleyi çevreden gelenlerin yaptığı yaralılar, özel otomobillerle 3 ayrı hastaneye götürüldü. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürülen Hasan Çelik'in ayaklarında, Atatürk Devlet Hastanesi'nde bulunan Emre Sungur ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Bayram Yuvarlak'ın vücutlarının çeşitli yerlerinde ve yüzlerinde yanık olduğu belirtildi. Patlama sırasında gözü asitten yanan Emre Sungur, “Deterjan yapımı için çalıştığımız sırada asit tankı büyük bir gürültüyle patladı ve asit üzerimize döküldü. Patlama sırasında tesislerde tankın bulunduğu alanda üç kişiydik” dedi.

İşyeri sahibi Ramazan Kartal polis tarafından gözaltına alınırken, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri patlamayla ilgili çalışma ve inceleme başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!