Dershane açıklaması pazarlama stratejisi

Güncelleme Tarihi:

Dershane açıklaması pazarlama stratejisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2012 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dershaneleri kapatma projesiyle ilgili olarak siyasi partilerden dün yapılan açıklamalar şöyle:

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi: Dershanelerle ilgili açıklaması Sayın Başbakan’ın 4+4+4’e karşı oluşan toplumsal muhalefeti önlemek amacıyla bir pazarlama stratejisidir. Veliler Sayın Başbakan’ın bu cümlesine inanmasınlar. AKP iktidarı yorgun bir partidir. Proje üretebilecek konumda değil. O nedenle eski defterleri karıştırıyor. AKP Türkiye ve dünya vizyonunu kaybetmiştir.
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli: 4+4+4 teklifi kabul edildiğinde dershanelere ihtiyaç büyük oranda azalacak, minimum seviyeye inecek. Belki birçok öğrenci üniversite eğitimi yerine teknik liseden sonra iş hayatına atılacak. Üniversiteye gitmek isterse avantajlı şekilde devam etme imkanı var. Dershanelerin ortadan kaldırılabilmesi için bu tasarının mutlaka uygulamaya konulması lazım.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural: Hiçkimse sormuyor mu ‘Nasıl yapacaksınız’ diye. Doğrudan doğruya gündemi değiştirmek amacıyla yapılmış, üfürük manşetlerdir. KPSS için bile dershaneler açıldı. Bunların attığı her uygulama dershaneleri teşvik etmiştir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!